NEW YEARS EVE, HERE WE GO!



såhär såg jag ut

ett år sen precis jag skrev det här inlägget. men nu har det publicerats! :)
såhär såg jag ut förra nyårsafton dårå.. kommer ni ihåg?

mums, va gott

Ska börja göra mig iordning nu. Ska möta upp en vän vid ett eller två tiden. Får se om jag kommer hinna med det! Haha, är nämligen alltid så seeeg när jag ska fixa mig. Särskilt när jag har planerat hur jag ska sminka mig osv, får då är jag så rädd att det blir fel så jag skjuter på det hela tiden!!

Nej, nu hoppar jag in i duschen! Tror inte jag slänger upp fler inlägg idag, men vi hörs imorgon!



ps. jag älskar kiwi

fråga: vad har du för kamerautrusting?

Det har dykt upp miljontalsfrågor om vad jag har för kamera tillbehör osv. Well, jag har ju nyss fått en helt ny kamera. Så har inte mycket pengar just nu till att köpa något nytt. Men inom nästa månad, då 2012 börjar. Tänker jag satsa på att köpa ett stativ, dock så behöver jag även kläder. Så vi får se vilket av dem det blir jag väljer. Eftersom att bådating är viktigt för mig.

Att ha kläder, och att ha ett stativ. Så jag vet inte, ska snacka lite med mina föräldrar. För det är inte så kul att bara ha en kamera utan stativ! Känner mig lite "förlamad" då när jag ska ta bilder osv...

Då vet ni! Right? Och for your information, så ska jag införskaffa ett stjärnfilter, och ett fisheye objektiv efter stativet. Och så får jag önska mig reflexskärmar och makro objektiv i födelsedags present eller något åt det hållet. Vi får helt enkelt se, vet inte allt än!


you have lost me forever

 


Sova? Nej tack

Haha. Orkar seriöst inte gå och lägga mig, tycker det är hur jävla tråkigt som helst... Iallafall när man ligger där och väntar på att sömnen ska komma ikapp en. Så jag tänker nog dricka lite varm oboy, mysa ner mig i sängen och kolla på skiva 3 av säsong 2 av the vampire diaries.
Hehe, va tyst det är i lägenheten.. Det enda som hörs är knappandet från när jag skriver. Creepy! Dessutom känner jag suger efter att vilja beställa hem massvis med kläder. Om man bara var rik.. :-(

Imorgon bitti är det planer planer, har skit mycket att göra inför nyår. Allt måste vara perfeekt!! Åh vad töntig jag låter, godnatt!



ROMME!

Woho! Det blir R-O-M-M-E 1:a februari 2012! Fan va nice det kommer bli. Åååh vad jag längtar! :-D Kan inte sluta lé.
 
Det blev ändrat pga en privat sak. Men vi kommer göra något annat och det kommer bli grymt kul ändå hoppas jag. Alltså, vi har friluftsdag med skolan och vi fick några alternativ att välja bland. Först valde vi Romme, men nu något annat.
 
Hur som helst, så var detta inlägg också tidsinställt sedan någon månad tillbaka.

 
(tog bara någon bild från google!)

29 december

Regnet öser ner och det stormar så fullt att fönstren dallrar till. Och himmlen är var alldeles vit och skummig.
Fick hem H&M spring katalogen idag för 2012. Hann knappt bläddra fem sidor innan jag hittade mer än 20 plagg haha... Räknade ihop allt som jag ville ha sen när jag bläddrat förbi sista sidan, pengarna från 0 blev till 6000... Haha, well jag får väl ta och vinna lite cash... Ska snart till pappa, sedan blir det att planera innan nyår som smäller om två dagar!!! Fan va nice det kommer bli. Nu ska jag fräscha upp mig lite och packa. Se you later aligater



Haha, vet precis vad jag ska önska mig till nästa jul... Ny mobil, tv & dator förmodligen. Hihi, jag lyckas allways önska mig så billigare saker! Ellerhur? Hmm.. Ska ni fira nyår föresten? Och om ni ska, hur? ;-) Vore kul att höra hur ni bloggläsare ska fira det nya året!!


28 december 2011 - Just nu

Haha kolla vilka gullungar jag har i mitt rum! :')

två bilder från igår

Haha vi tog inte så många bilder igår. Så tar två bilder på mig från Angelas blogg! Vi hade det iallafall jätte mysigt igår. Hon gick hem vid fyra, då satte jag mig lite vid tv:n, tog lite bilder med kameran. Har faktiskt inte gjort så mycket mer än det haha!

Vad har ni gjort denna härliga onsdag? ^^




Pizza

Åt nyss pizza. Fyfan va gott! Sist jag åt hemlagad pizza var i somras..♥



Angela

Godkväll! Haft en bra dag?

Vaknade klockan ett idag, av att Angela ringde mig. Vid tre tiden träffades vi, gick runt och fotade varandra haha.. Det finns ju inte mycket fint nu på vintern.. Alla färger har ju försvunnit osv.

Sedan bestämde vi oss för att övernatta hos mig, så vi gick till affären och köpte oss lite gott.. Haha eller aa, jag köpte någon choklad grej och hon köpte glass ;PpPPpppp

Haha. Men vi hörs väl senare!



Haha va snygg man är då...
Nej, Angela har inte rött eller rosa hår. Det var solnedgång just då, därav den rödrosa färgen på henne hår!

TVD

Sitter och kollar på avsnitt från TVD som jag fick i julklapp. Tog nyss en fika med mormor, smörgåsar och varm oboy. Skönt att få något varmt i sig. Haha dock så precis efter började jag ösa i mig med kall julmust igen..

Uppdate: Åh vad jag älskar min nya vän.♥



josefin och julia

Har varit med Julia och Josefin hela dagen så därav dålig uppdatering! Vi har haft det jätte trevligt och snackat om allt möjligt, och kollat på skitgammla videos från femman osv!

Hon ska strax hem så då ska väl jag umgås med min mormor och morfar som åker imorgon. Hur har eran kväll sett ut? Kram!




och JA jag vet hur stökigt mitt rum är....

Choklad..

Om ni inte blir sugna på choklad efter att ha sett denna bild så SÄG!



Nu blir det julmust + after eight

Ska mumsa i mig lite julmust och after eight och slå på tv:n! Sedan ska jag spela lite mario kart ;-)




Mormor och morfars julklappar från mig!

Hehe, titta vad jag gav mormor och morfar i julklapp! Gulligt va? :-)



Litet roligt expriment

Varje år det är jul eller jag fyller år så har jag och kajsa (min låtsas mamma) som en "tradition! Vi brukar ge varandra roliga saker. Eller ja, oftast hon för hon hittar alltid så annorlunda grejer haha.

Tycker det är extra kul att lägga en "handduk" i vatten så blir det en riktig handduk efter en stund! :-D



världens bästa julklappar

Jag fattar seriöst vad jag gjort för att förtjäna allt det här. Jag har världens bästa föräldrar. Även fast vi bråkar, vill bara att ni ska veta hur mycket jag älskar er. Ni betyder så oändligt mycket för mig, och jag är så glad att ni gjort mig till den jag är idag. Jag kanske inte är världens bästa Janelle, men jag har faktiskt mina brister. Det har alla. Ni har fyllt mitt liv med glädje, inte bara för julklapparna (haha). Utan för allt ni gjort/gör för mig. Ni är de bästa som finns! Jag kommer aldrig glömma hur bra ni är och att allt ni vill är att se mig få bli det jag vill och må bra, lyckas, och vara lycklig. Jag kan inte ens beskriva hur mycket jag älskar er. Mer än biljontals varv runt jorden och runt rymden. Och vi alla vet nog att rymden inte tar slut.. ♥

Canon eos 600D, pengar, bio kort, (tog inte kort på bio kortet och pengarna) halsduk och mössa, leopard färgad morgonrock (super skön), pyjamas, två sockor passande till morgonrocken haha! ;-), trippeltång, mario kart (till WII), kameraväska (tog inte kort på den dock, men alla vet ju hur sådanna ser ut).

 

Väckarklocka (HAHA! brukar ju aldrig vakna på morgonen, men nu lär jag ju göra det...), 2 tea light holder (som man ska ljus i). och slutligen: The Vampire Diaries säsong 1&2! Alltså, jag är så galet nöjd! Har nog aldrig varit med nöjd än såhär. Är så jädrans glad så det går inte att beskriva! Trodde till och med att jag drömde först..


JUL-OUTFIT

såhär såg min jul-outfit ut! :-D
 
röd vit klänning jag köpte i somras, tights, klackar, vågigt hår, guld ring, silver örhängen!

Säg hej till..

.. min Canon EOS 600D! :-D♥



25 december - dan efter dopparedan

Godmorgon på er! Sovit gott? Det har jag! :-D Hade en riktigt härlig julafton igår med fina presenter och en underbar släkt och familj. Vi blev ca 14 stycken detta år. Haha, det var så fullt, alla paket bara flög hit och dit, och allt papper.. Dock så måste julafton helt klart vara den kortaste dagen på året, hur kan det vara över så fort?!
 
Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, och lära känna min nya vän! På kvällen ska mamma ut, så då är jag hemma här och myser med mormor och morfar! :-D Har ni några planer idag? ^^
 

Hemma outfit

Haha, har gått runt i pyjamas hela dagen. Åh så skönt det har varit! Funderar på om jagska ta ett bad när ändå ingen är hemma, dock så vet jag inte om jag orkar bara ligga där..

Brukar tröttna och bli rastlös så fort. Det är så tråkigt att bada haha! Och jag är inte som alla andra, lyckas somna i badet heller. Så då ser jag ingen mening med att bada, jag duschar hellre. Men det känner jag inte heller för, haha janelle goes ivrig? ;-)

Näeeej, tror jag tar ett glas oboy och sitter lite vid datorn. Snart kommer ju mormor och morfar så då ska jag spela lite kort med dem, vilket var väldigt länge sedan.



GOD JUL!


Nu blir det B-I-N-G-O!


Mormor och Morfar har kommit!

Min mormor & morfar. Ja ni vad ska jag säga, dom är helt underbara. Varje helg när jag var yngre och dom bodde i Uppsala så åkte jag till dom. Vi spelade poäng poker och skrattade hela kvällarna! Jag har så underbara minnen med dom här två. Min morfar är den skönaste människan jag träffat! Han säger alltid konstiga saker så man funderar om han verkligen menar allvar, och han drar så himla roliga skämt som jag oftast aldrig kan sluta skratta åt.


Haha och min morfar, han har så många namn! Mormor kallar honom massa olika namn, och jag kommer ihåg att jag blev så förvirrad över det när jag var liten. Och en dag frågade jag mamma "mamma, vad heter morfar egentligen?" Då svarade ju hon "Han heter bert". "BERT!?!?" Haha, jag hade aldrig hört att mormor kallat honom det ;-) Tyckte det var lite kul haha...

Över till min kära mormor nu då, jo ni vet den där bullbakande mormor som kunde sy och det var fläckfritt i hemmet och likande. Jo det är precis så jag beskriver min mormor, Gun-britt. Jag har nog aldrig hittat en enda dammtuss hemma hos dom. Sängen perfekt bäddad, maten var perfektion, bullarna är nog godast i världen (kommer ihåg att varje gång hon hade bakat bullar så blev jag så glad, fick alltid ta hem 20 bullar hon hade gjort endast för mig och så åt jag säkert 10 eller mer hemma hos dom haha) och alla pratstunder jag har haft med henne när jag var yngre och vi skulle gå och lägga oss.

Vi kunde ha sagt godnatt ca. 40 gånger innan vi faktiskt somna, vi kunde ligga och prata i timmar, bara hon och jag. Som ni kanske börjar förstå så kan jag pratade om dessa två i evigheter men jag vill inte göra inlägget för långt då ni kanske inte orkar läsa för när det kommer till mormor och morfar så tycker jag att alla som kan ska veta det lilla dom kan om dom.

 

 



DAGEN FÖRE JULAFTON

Goodmorning sunshines!

Idag är det dagen innan julafton! Tiden har verkligen gått fort!! Och det känns verkligen inte som om det är jul imorgon... Men åh som man har längtat! :-D

Sitter just nu och fixar naglarna samtidigt som jag kollar på ett gammalt avsnitt av the vampire diaries. Alldeles strax så ska jag damsuga mitt rum, sedan kommer mormor och morfar hit! Dem är faktiskt påväg och borde vara här vilken sekund som helst! :-) När dem har kommit ska jag förbi pappa och träna lite, duscha osv.

Ska helt enkelt ta hand om mej själv idag, skrubba benen, raka dem, ta fram kläder som jag ska ha imorgon mm. Vad ska ni göra idag? ^^


Janelle


GREEN AND PINK

Godmorgon!♥

Sitter just nu i rosa mjukisbyxor och ett grönt linne, haha lite färgglad eller? ;-) Ska snart byta om och börja fixa mig då mamma och jag ska åka till ikea, chilly, thuns, gränby centrum mm. Det kommer bli så jävla stressigt och en lång dag!

Så hoppas ni förstår att uppdateringen kommer ligga på NOLL nu när jag måste iväg och julhandla! Längtar verkligen till julen! Är så himla glad just nu.. Haha :-D Får hoppas på att leendet håller sig hela dagen trots all stress...

Vad ska ni göra idag? Julhandla? Pynta granen i sista minuten? Bara slappa? ^^

Vi hörs senare när jag är tillbaka, kram!


Blir alldeles rörd!

Det här måste varit den sötaste jul-videon jag någonsin sett. Finner inte ens ord! Blir helt gråtfärdig så söta dem är. Kan inte sluta lé heller.. Hur är det ens möjligt att det kan finnas så här söta små varelser på denna jord!?


Allt man vill är ju att vara med dem. Kanske till och med vara den som filmar. Men åh, om det är något jag drömt om hela mitt liv, så är det att ha en villa med trädgård, ha alla möjliga djur, grisar, hästar, hundar, katter, allt möjligt! Jag är en djurälskare och kommer alltid att vara! :')



sminket jag köpte i söderhamn

Här är sminkborstarna jag köpte i söderhamn på dollar store! För bara 30 spänn haha! ;-) Så jävla billigt. Och det är så värt det! Puderborsten är så himla skön! När jag ska lägga på rouge med den så kan jag seriöst inte sluta nudda den mot min kind hehe.. Justja! Köpte även en parfym som luktar så otroligt gott, tror inte jag luktat på något godare..?? Och den kostade bara 20 SPÄNN!!! Omg hihi. Älskar Dollar Store!♥

Resten av shoppingen som jag köpte där borta, till mitt rum får ni se nästa vecka på.. Måndag!



För er som inte ser vad parfymen heter så heter den "Golden Dessert" haha stämmer EXAKT in på hur den luktar också ;-)

bilderna från stockholm!

Ojojoj!! Förlåt haha :-) Hade helt totalt glömt bort att visa er stockholm bilderna! Tur att jag har er kära bloggläsare som påminner mig! ;-)

Visst blir man sugen på donuten???! Godaste donuten jag smakat iallafall!! :')
Hihi, va gulligt!

(Haha ingen bra bild, tagen med mobil tyvär... Men för er som varit där denna jul, vet hur vackert det är!)
(OM JAG TIPSAR OM DENNA AFFÄR...! MIN NYA FAVORIT I HAVE TO SAY...)

DAGENS - vit sjal

Här är dagens outfit! Haha kände mig faktiskt lite julig med den vita enorma sjalen :-D





DRIVE IN

Åh vilken bra start på jullovet! :-D



Update: Haha det låter som om jag är helt CRAZY i hamburgare, men det är jag inte. Bara det att efter en jätte lång dag iskolan, julshow osv så kändes det bra med en hamburgare i magen! Kände för att äta käka lite fastfood haha ;-)

Sitter i skolan och väntar på tiden

Hade sovmorgon i morse till 10 idag! Fan va det var skönt måste jag säga! Blir kvar i skolan till åtta ikväll eller något sånt där. Väntar på att klockan ska bli runt fem, då drar vi till andra skolan. För då är det time for julshoow! Haha det ska bli skitkul!




Åh vad dessa skor är FÖR underbara! Skulle verkligen vilja ta och köpa dessa skor, dock till något speciellt tillfälle!

Nedräkning till Julafton!


don't say you don't love shoes baby

HOW CAN YOU NOT LOVE SHOES?



Tre små urgulliga hundvalpar.

Själv har jag aldrig haft en hundvalp eller hund överhuvudtaget. Eller ja, pappas FD sambo hade ju en, men jag kom inte överens med den så mycket...
I framtiden skulle jag iallafall väldigt gärna vilja ha några små hundar. Som dessa! Urgosiga ser dom ju ut att vara.

Haha älskar hur den i mitten "svarar" på mattens mjaunde. Och så kollar dom andra hundarna bakåt och framåt och ser ut som om de tänker "Huh??"

Ellerhur? Är dem inte bara FÖR söta???!


Letar efter nyårs kläder

Åååh vad jobbigt! Haha vi måste ha julshows rep typ hela dagarna nu fram till onsdag kväll! Då vi har julavslutning.. Sitter och letar efter fina festklänningar/midjekjolar. Till nyår, vad ska ni läsare ha för er på nyår föresten? :-)

Själv vet jag inte än, men det håller på och planeras med folk! Har inga bilder på denna data, (så får bli en bild på mig osminkad haha). Och så får väl hoppas att jag får kameran på jul....

Föresten. Det har rullat in några nya läsare har jag sett. Well, hoppas ni gillar och vara här! Välkomna haha :-D


Påväg hem i snöstormen

Godkväll! Brukar ni verkligen kolla mina videoinlägg haha? ;-) Sa nämligen i min senaste video att jag blir borta hela dagen idag. Har varit på Dollar Store och kollat på inredningssaker till mitt rum! Jag visar er allting någon gång o veckan! Är nu påväg i snöstormen från söderhamn till lilla Uppsala som jag saknat så mycket haha... Kommer ångra att jag skrev det imorgon ;-)

i just loove curly hair, i can't be the only one?

curly hair
Åh vad jag älskar lockigt hår. Kolla alla dessa tjejers HÅÅÅR!!! Fysatan vad avundsjuk jag är. Älskar lockigt hår! Det är så otroligt fint, man ser så pigg och glad ut i det! Och för att inte tala om hur snyggt det är också.



Bloggpause

Tar en bloggpaus, av personliga skäl. Hoppas ni förstår. Vi hörs säkert snart igen! Ha en härlig helg.

Det varade inte länge måste jag säga haha! Back on track ;-)

and you are amazing

don't overdudge



Nyvaken

Vaknade precis! Inget härligt väder ute... Det bara öser ner regn :-( Nu ska jag iallafall äta lite frulle! :-)


you are beautiful, just the way you are

you are beautitful, just the way you are
Åh vad jag önskade att jag kunde gå såhär någon dag! Önskar även jag hade hennes vackra, fina, långa, bruna tjocka hår!! Orättvist... Iallafall, till det här kan man ju ha vilken topp man vill. Men jag skulle ha en topp till som jag äger. Denna vita volang toppen.

Ben and jerry's

Pappa har varit och handlat lite go saker till mig! Hihi vad snällt. Så nu har jag julmust, chockladbollar, ben and jerrys att smaska på ikväll! :')


Uppdate: har ju ingen kamera, så kan inte ta kort på godgrejerna! Men åh vad jag blev sugen på kladdkaka nu...

Time for TVD

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med lite middag och börja kolla på TVD. Åh som jag längtat! Vänta haha.. Säger inte jag så väldigt ofta nu för tiden...? ;-)


Föresten, apropå tomteluva haha.. Har ni några julkänslor? Jag har nämligen inga! När kommer snön egentligen? Ska den komma EFTER jul som den gjort för många gånger?

Isåfall, vad är det då för mening? Hmm. Har faktiskt gått runt i skinnjacka all the time, har man kanske köpt vinterjackan i helt onödan??

One of thoose Perfect outfit's

nice outfit

Come dance with me

Har verkligen inte haft något att blogga om idag! Min dag har bara varit avslappnade och tråkig. Inget intressant att veta helt enkelt. Har pluggat, slappat framför tv:n, tränat, fixat med reklamen (som vanligt haha) och nu har jag precis målat naglarna och ska damsuga hela lägenheten.

Går nog och lägger mig efter det. Ser verkligen inte framemot imorgon bitti. Vart tog all tid vägen!? Det känns som om jag nyss vaknade och hade sovmorgon. Måste upp imorgon bitti tidigt... Fyfan säger jag bara haha.

Har iallafall gått runt i min tjocktröja, ett linne och leggings, gud va skönt! Bara fula hemma kläder haha. Och helt osminkad. Ni anar inte hur skönt det varit! Älskar sådana här dagar då vi är lediga från skolan. Hihi :-D





perfekt fina festskor


12.07

Vaknade nyss! Åh vad skönt det var att att få sovmorgon. Ska nu ta och äta lite frukost och sedan plugga lite grann! :-) Ska skriva startreflektioner till Falun i februari.

Om ni undrar vad jag menar med det haha, så går jag ju i en skola som heter Kunskapsskolan. Finns typ 22 stycken sådana skolor över hela sverige. Och en vecka per år, åker man till ett ställe i Falun. Där man sover över i en hel vecka. Där får vi ha lektioner som bild, HKK, slöjd osv.

Det är det jag älskar med min skola! Hihi. För det känns som om man kommer bort från allting och det är så fritt där. Kärlek!



 


VD

Åt nyss lite middag och nu så ska jag sitta i sängen och äta lite morötter medans jag kollar på avsnitt från säsong 1 av VD på internet. 

Åhh! Det känns nästan som om jag är ledig nu, men faan att det är fem dagar kvar till skolan... Vill ha loov NU!


Smoothie

Attans vad länge sen det var jag åt smoothie! Ska ta och göra en smoothie, sedan slappna av lite framför tv:n. Tror jag ska ta en powernap senare. Fan va skönt det ska bli att vara hemma imorgon! Loooove :-D





Katherine Pierce Inspiration




TV

Efter skolan så pluggade jag och angela hos mig. Hon gick hem vid sex tiden, då satte jag mig vid datorn och kollade på VD. Nu ska jag ta en dusch och sedan kolla lite på twilight! Vad ska ni hitta på för skoj ikväll?


svar: frågor

trivs du i uppsala??
hur lång är du och hur mkt väger du? har du alltid varit sådär smal? och hur håller du din vikt?
tjänar du pengar på din blogg? :-D
gillar du one tree hill? brukar du träna?
hur kan du ha så fin hy?
Vad tycker du om:
Kenza?
Foki?
Kissie?
Paow?
Dessie?
Blondinbella?
va söt du e! Har du opererat näsan? Den va jette fin!
vad har du för kamerA? ^^
va fina dina ögonbryn var där! vart fixade du dem? :-)
vad använder du för ögonbrynspenna? :-) dina ögonbryn blir jätte fina, tacksam för svar!
kan du inte visa vad du ska ha för klänning på nyår o julen då ? :)
Vart köpte du stickade tröjan?
fan så snygga kläder! :) kan du visa före o efter bild på dina ögonbryn, eftersom du tänker börja använda ögonbrynspenna? snällaa
Här lite frågor som jag fått på senaste tiden. Tänkte svara på dem nu! :-)
Trivs du i uppsala?
- Både ja och nej. Ibland älskar jag att bo i en liten stad, men ibland avskyr jag det. För det finns inte mycket man kan åka till, och alla vet allting om alla.

Hur lång är du och hur mkt väger du? Har du alltid varit sådär smal? Och hur håller du din vikt?
- Jag är 175 cm. Vill helst inte gå in på min vikt. Jag tycker inte att jag är smal, men tack! Jag tränar ibland, när jag verkligen vill :-p

Tjänar du pengar på din blogg? :-D
- Jarå :-p

Gillar du one tree hill? brukar du träna?
- Inte längre nej, tycker det är samma visa jämt. Mycket mer intressantare när dom gick i high school! :-D

Hur kan du ha så fin hy?
- Haha, har väl ärvt det från min kära mamma! Ska väl tacka henne? ;-)


Vad tycker du om:
Kenza? - Jag tycker hon verkar vara en jätte härlig person. Ibland kanske hon bjuder lite föör mycket på sig själv. Och jag tycker hon verkar väldigt ytlig, att hon bryr sig väldigt mycket om hur hon ska se ut. Tex igår var det så jädra kallt, men hon gick runt i shorts.
Foki? - Hennes blogg är så intressant att läsa, hennes liv är allas dröm antar jag. Eller iallafall min? Man får se saker i hennes blogg man aldrig sett förr. Men dock, tycker jag att hon är för löjlig för hennes ålder.
Kissie? - Hennes liv är intressant, och jag gillar att hon står för vad hon säger. Men ogillar verkligen vad hon har gjort mot sig själv, visst är det hennes liv och kropp. Men jag tycker bara det är så synd, för hon var fin som hon var. Nu ser hon bara allmänt äcklig och fake ut.
Paow? - Ingen aning, läser inte hennes blogg.
Dessie? - Läser inte hennes blogg!
Blondinbella? - Hon har verkligen lyckats! Tycker hon är en jätte bra förebild för många unga tjejer.

Vad söt du är! Har du opererat näsan? Den är jätte fin!
- Tack! Haha nej det har jag inte, men vill... Tack!

Vad har du för kamera? ^^
- En sony a380. Dock så är den halvt "sönder"..

Vad fina dina ögonbryn var där! vart fixade du dem? :-)
- Tack! Någonstans mitt i stan haha! Går alltid dit när jag färgar mina ögonbryn.

Vad använder du för ögonbrynspenna? :-) dina ögonbryn blir jätte fina, tacksam för svar!
- Jag använder en från hm. Färg: ljusbrun

Kan du inte visa vad du ska ha för klänning på nyår o julen då ? :-)
- Jag ska inte ha klänningar. På jul ska jag ha ett av mina nya linnen + midjekjol och tights + mina klackar. Och på nyår ska jag ett av mina nya linnen, svarta jeans och klackar! :-)

Vart köpte du stickade tröjan? ^^
- Vero moda! :-)

Fan så snygga kläder du köpte i stockholm! :) Kan du visa före o efter bild på dina ögonbryn, eftersom du tänker börja använda ögonbrynspenna? snällaa
- Tack så mycket! Jag blev väldigt nöjd måste jag säga. Ja det kanske jag kan, dock efter jul (om jag nu får den kameran jag vill ha).

GOODNIGHT

Nu går jag och lägger mig. Har pluggat fram tills nu. Har faktiskt deckat ett antal gånger under pluggning. Är så jävla trött! Godnatt.



dagens outfit

Tog bara lite webcam bilder. Hade min nya stickade tröja, svarta jeans, boots, skinnjacka från usa, och en svart sjal från gina! :-) + pärlörhängen jag köpte i stockholm.






Fjäder extentions

Fjäder extentions. Åh, Det är så otroligt galet snyggt! Skulle väldigt gärna vilja införskaffa några par till jul.



Fyra bilder från i somras

Skulle göra ett collage och då hittade jag några bilder från sommaren 2010! :-D eller om det var 2009 tillochmed... Men jag valde ut fyra bilder jag aldrig visat förr!

Första bilden - Min vän toves kanin smulan! Så söt. Minne från när jag sov hos tove för första gången med Anna.
Andra bilden - Vet inte vems tårta det var, men god såg den ut iallafall!
Tredje bilden - När jag och julia badade i bollnäs (då jag bodde där). Och vi hade det så jädra kul ihop!
Fjärde bilden - En bild på mig från åre i somras ;-)



Katter

Ni som har läst min blogg länge vet säkert att jag har haft en katt i hela mitt liv. Men hon dog ju i magcancer för två år sedan. Och jag har länge velat ha en ny. Jag är ju helt galen i djur. Det är det bästa som finns!

Jag är helt enkelt en djurmänniska. :-D Haha! Så just nu sitter jag och letar på blocket om det finns några. Men det finns inga kattungar som är syskon inärheten av där jag lever.

Så jag undrar, någon som vet ett "ställe" där det finns katter till salu? Skulle bli såå tacksam! :-) Så ni vet, letar jag efter två syskon, (norska skogskatter)! :-D

Föresten, dagens outift kanske kommer senare! Får se om jag orkar.



tre snygga tröjor jag skulle vilja införskaffa


Snygga klänningar till julafton eller nyår

Måste bara säga att jag blev KÄR i dessa klänningar hos gina. Så himla läckra till nyår eller julafton! Tänker dock inte köpa någon, för har redan bestämt mig vad jag ska ha på mig, både julafton och nyår!

Dem snyggaste var lätt de silvriga. Och den prickiga! Håller ni inte med mig? ;-)

Super tronic lover, let's go under cover

Haha, fattar inte att jag varje gång efter jag delat ut reklamen tänker "hur orkade jag!?". I en av trapporna var det iallafall en urgullig liten kattunge som var vit och svart. ÅÅÅH! Ville så gärna ta med mig den hem...♥

Snart kommer det lite bilder (som jag dock tog med mobilen, men bättre än ingenting right?) från när jag var i stockholm!

knas...


Shoppingen i stockholm

Här är det jag shoppade i stockholm! :-D En ny mascara (har en sån fast vattenfast men den är så bra så ville ha en som inte var vattenfast), svart glitrig eyeliner, vit kajal, ögonskuggor, ögonbrynspenna, två linnen och en svart stickad tröja med en ficka på! Är väldigt nöjd! :-D

Ps. Den svarta tröjan fick jag inte så bra bild på pga ljuset, därav ser den brunt ut och den ser jätte ful ut haha. Men den är mycket finare irl! Fick inte heller så jätte bra bilder på sminket, kamerans fel...







Pink face mask

Tänkte ta hand om mig själv lite grann! Ska sätta på mig en rosa ansiktsmask som jag velat pröva länge. Hehe.. Medans så tänkte jag ta en lång och varm dusch. Föresten, har ni haft en härlig helg? Min har varit TOPPEN!!

Jag har knäppt kort på all shopping som jag handlade i stockholm, men jag lägger upp dem senare! Ha en skön söndag, solen skiner!:-)



♥ inspiration

weheartit.com
Halloj!

Idag är det tredje advent! Är just nu ute och delar ut reklam. Haha tråkig start på dagen, men ska ta det lugnt hela dagen idag efter det. Vad ska ni göra en härlig söndag som denna?

I miss everything about summer

Gick igenom massa bilder från förra sommaren. Snacka om att jag saknar? Alla filmkvällar, alla kvällar vi satt vid bordet ute vid "hörnan" där man fick se vackra solnedgången och garva tills vi fick kramp i magen. Grillningen, när vi satt inrullade i filtar, solade, när man kunde vara vaken hur länge som helst, då det var ljust dygnet runt. Åh va underbar sommaren är.

Men snacka om att det är en förändring av mig NU och DÅ...



Hemma

Ska se en film nu med mamma! Vi landade runt sex tiden här hemma. Berättar om stockholm och slänger upp bilder från dagen och shoppingen imorgon. Ha en bra kväll! :-D



Den som vann idol 2011...

.... ÄR AMANDA FONDELL!!



Åh vad synd jag tycker det är att Idol inte har någon forsättning. Blev så chockad när han sa "den som vinner idol 2011, 9 december, sista gången i sveriges historia är..." Eftersom jag inte visste att de aldrig skulle ha Idol mer. Men det har iallafall varit jätte kul och sett folk lyckas via detta! Grattis till er. (Även fast ni inte ser det här.)

Tycker alla har varit jätte duktiga under alla år! Ps. Bilden är tagen ifrån expressen.se


Super härligt i stockholm

Halloj! Hur är det? Har ni en bra fredagskväll? :-)

Min är toppen! :-D Sitter här i huvudstaden och har det super mysigt. Kollade nyss på min favorit serie som gick på tv. OM man längtat!? Och nu sitter mamma och hennes vän framför idol (då passade jag på att sätta mig framför datorn lite).

Det tog sååå långt tid att ta sig hit. Först tåget, sedan alla JÄVLA tunnelbanor hahaha!! Så är lite trött efter det.. Men jag återhämtar mig med lite fräsch dricka och lite gött att smaska på!

Har legat och gosat med hennes två katter också. Haha asså dem är seriöst FÖR söta! Ska fråga om jag får visa några par URGULLIGA bilder på dem senare! (Då dock faktiskt kramar om varandra hihi).

Nu kommer dem till mig igen hihi! Och JA, för alla er som inte vet är jag en sukker för katter. ÄLSKAR katter!



I love FridaYsZ

Nu sitter jag och mamma på tåget påväg mot huvudstaden! Ska bo hos mammas vän, och imorgon drar vi in till stan och shoppar loss! Både julklappar och så ska jag shoppa till mig själv! Åh som jag har väntat säger jag bara.♥

Är så himla sprallig om händerna och benen, mina händer vill bara ta tag i massa plagg och benen vill springa in i hundratals olika affärer!!!

Haha stackars plånboken. Den enda som är ledsen under denna resa. Naw ;-) Du blir snart glad igen! Hur ser eran fredag ut då? Oj, föresten! Om två dagar är det tredje advent! Herregud, naej tiden går FÖR FOORT!!



mitt hår just nu


Tänkte prova Ricinolja för andra gången. Någon som kan ge tips? Eller någon som har använt det länge och har fått resultat? Kontakta mig gärna! Vill veta vad jag använder, och JA trots att det är från apoteket så vill jag vara säker. Så släng gärna in en kommentar eller mejla till: [email protected]. Haha, apropå det så måste jag kolla majlen nu! Och vid nio så börjar Criminal Minds. Hihi, Imorgon smäller det, man drar iväg till huvudstaden!! ^^ :-D

Vinter eller Sommar? Vad föredrar du?

Har en fråga till er läsare! Vad föredrar ni? Vintern eller Sommaren? Själv föredrar jag båda! För på vintern kan man åka skidor. Och på sommaren kan man njuta av värmen, bada, sola, grilla osv!

Vinter eller Sommar? Skriv gärna! :-D Kul och veta vad NI tycker!

Tänker

Kom nyss hem, har kollat lite på tv och tog något att äta. Skoldagen slutade med en hemsk huvudvärk. Sov iallafall lite när jag kom hem. Eller okej, nej det gjorde jag inte haha. Men jag SKA.

Imorgon är det iallafall fredag. Woho! Men.. Redan 3:a advent snart!!?!?? Asså tiden går för fort! Längtar till så himla mycket saker just nu. Till helgen, för då blir det STOCKHOLM! Längtar jag till julen! Längtar till 1:a feburari! (Ni får veta vad som händer om två eller tre veckor). Längtar även till sommaren, åre, när jag blir femton, (oj vad konstigt det kändes att säga så..). Och tills jag får fixa iordning mina rum! :-D



Dagens


Idag har jag gått runt i mina "boots" som jag inte använt sen ett år tillbaka. Och mina jeans, (som är från gina) + ett linne med ett tryck på och en virkad cardigan! :-D (vet ej vart de kommer ifrån) Och till den outfiten hade jag vågigt hår och min vinterjacka! Kollade nyss på Chuck som gick på tv. Nu ska jag förbereda mig för sängen. Behöver sömn! ^^

Snö

Sorry för ett bildlöst inlägg. Men ni har tröttnat på webcam bilder och jag har inte min system här just nu. Senare tänkte jag visa er dagens outfit! :-D Som ni har längtat så mycket efter hihi!

"Slutade" skolan vid tolv. Angela hade magont, och huvudvärk. Så vi begav oss hem. Halvsov i soffan och låg inlindad i en filt med grovt bröd och mjölk. Gött! När klockan var två så var det VD på tv. Tog lite glass och marshmallows till det.

Nu sitter jag och pluggar, skriver för fullt. Är dock väldigt frusen. Ska damsuga här hemma, sedan drar jag mig iväg till mamma igen. Mellanlandade liten stund hos pappa bara. Var tvungen och hämta lite saker!

Föresten, tänkte fråga en fråga. Jag brukade ALDRIG kolla på tv förut. Och nu följer jag jätte många serier! Eller asså, jag sitter inte vid tv:n all the time haha, men jag gillar sjukt många serier! VD, DH, Off the map (uppehåll just nu), Grey's anatomy (uppehåll just nu), alla CSI och NSCI osv, how I met your mother, Chuck, Gossip girl (ibland) One three hill (ibland), Vänner, The big bang theory, Jims värld, Simpsons, OC och säkert fler som jag ej kommer på haha..


Ny header på G

Gjorde nyss om en bild. Exakt den jag har, bara att jag la dit lite snö, färg och en tomteluva på bilden! Själv, så älskar jag själva bilden. Den ser så julig ut! Dock så kan jag inte få upp den i bloggen av någon anledning, får panik.

Så imorgon tänker jag ta min tid och fixa det. Efter jag har pluggat förstås. För nu är det bara en vecka kvar tills DEADLINE.. Herregud vad nervös jag är :-(

Nå, vad tycker ni om den "nya" headern? Fin? Inte passande? För lik den andra? Släng in en kommentar vettja!

Reklam

Åh va skönt det var med en dusch! Nu blir det varm oboy och efter det ska jag fylla magen med kyckling + ris. Ska göra en reklamfilmsanalys i en uppgift i svenskan senare ikväll. Då har jag valt en ICA reklam! Denna:


Haha! Vad tycker ni? Är det en bra idé? Själv kan jag inte sluta skratta till denna video! Hur som helst. Nu ska jag lägga ifrån mig datorn och njuta av kvällen, hoppas verkligen att det inte snöar inatt. Snart börjar DH. Fett nice, det är ju typ skit spännande!? :-D


Right know

Gör inget speciellt. Kollade nyss igenom min gammla blogg. Om ni vill veta den så får ni fråga haha... Var iallafall "fjortis" i den bloggen ;-) Nu ska jag ta en dusch och sedan ett varmt glas oboy!


 


The Victoria's Secret Fashion Show

Såhär såg The Victoria's Secret Fashion Show ut 2011! Läckert värre. Alla brudarna verkar så härliga! :-) Och deras "yrke" verkar verkligen så himla kul! F-U-N med stoora bokstäver haha! ;-)

Satt och kollade på hela nyss on youtube. Man blev helt till sig! Allt var så vackert, och alla hade ett leende på läpparna. Nästan så jag blir sugen på att kontakta en modellagentur själv.. Har ju länge velat bli modell och har ju faktiskt provat på. Haha, men bara nästan! Vet inte om jag skulle våga visa upp mig sådär dock. Men det var så himla mycket glädje uppe på catwalken, jag kunde inte låta bli att le. (Haha kan verkligen tänka mig hur jag såg ut) Och Tjejerna var såååå vackra! Haha låter som en lebb, men jag menar kolla hur fina dem är? Vem tackar nej till en sån kropp?


Blogg.se har ändrats? :-o

De har ändrat blogg.se! Wow! Haha, det blev iallafall mycket snyggare måste jag säga!

Sitter just nu i mysiga soffan med datorn i knät och kollar på Simpsons + äter lite chockladbollar. Mysigt! Har tänt alla ljus, och alla julstjärnor lyser m.m och det är snö ute. Nu fattas bara julgranen med pynt på!! :-D

Vad ska ni göra ikväll? Hur mycket har ni julpyntat? Har ni fått någon julkänsla än då? ;-)



grattis på trettonårsdagen, it's your day this day!

Kommer verkligen aldrig glömma hur kul vi har haft tillsammans. Sedan första dagen vi tog varandra i handen, jag var sju år och du sex år. Såhär "hej, vill du leka?" då svarade du "ja". Det ordet betyder mycket, för utan det ordet hade vi aldrig stått här idag. Med så mycket skratt och glädje runt omkring våra alla tusentals minnen. Och du julia. Hur ska kunna förklara för dig? Blir frustrerad. Du är liksom som en ängel som fallit ner på jorden.

Alla nätter vi har sovit hos varandra och skrattat tills våra ansikten blivit röda och vi nästan gråtit hahah.. Jag kan knappt välja ut vilket av alla våra minne som var bäst? Du får min läppar att le. Du har en speciell plats i mitt hjärta och kommer alltid ha.

Jag har så ofattbart roligt med dej, vi skrattar ju så fort vi kollar på varandra? Hahah, vi är ju galna!

grattis på trettonårsdagen bestis, idag är det din dag.

Blir snön kvar denna gång...?

Satt i telefonen med Angela alldeles nyss. Haha, helt plötsligt från ingenstans så sa hon "DET BARA ÖSER NER SNÖÖÖ!!!" Så kollar jag ut genom fönstret och så var det sant... FAN! Haha antar att det bara är jag som inte vill ha snö. Men snön är ju bara ivägen, man kan halka, råka ut för masser av olyckor.. Snön är bara fin till jul.

Frågan är: stannar snön kvar denna gång? eller vad tror ni?

Frös arslet av mig idag, hur det ska gå imorgon om snön är kvar? Kommer jag dö när jag går ut då eller...?? Vad ska man ha på sig hela vintern, overall som man hade när man var liten eller? Och täckbyxor? + mössa och vantar? :-o

Dock så blir det ju ljusare när snön har anlänt, men hellre att det är kolsvart än snö ända upp till knäna! Mycket snack om snö här nu va? Haha, ska forsätta med plugget nu! Vi hörs. :-D






Ny header?

Bara jag som tröttnat något sjukligt mycket på min header som jag har just nu? Vill så gärna göra en ny. Men har inga ideér alls. Så skulle i kunna komma med lite tips?

Ni kan ju ta en titt bland alla mina bilder på mig och välja ut vilken ni tycker jag ska ha!

Ni kan se alla headers jag har haft HÄR. Kommer inte ha några sånna överdrivna header's igen. Men ni kan ändå ge tips, vem vet om jag gillar vad ni föreslår eller inte? :-D


GALET GAMMAL BILD PÅ MIG OCH JULIA! HAHA ;-)

Ricinolja

Hallå på er! Hur mår ni? Själv mår jag toppen, dock lite trött på allt pluggande man måste göra inför ett prov. Usch! Fy blä nej, det är inge kul alls! Ni har säkert det mycket bättre än mig. Well, skratta er lyckliga att ni inte har prov!!

Sitter just nu med ricinolja i håret och kollar på the vampire diaires. Åh vad jag längtar till fredag... Kan knappt bärga mig! För er som inte vet, får veta senare vad jag ska göra. :-D



Min andra advent bestod av PLUGGNING :-(

Ja, rubriken säger väl det mesta. Har suttit och slitit o pluggat o pluggat. Haha mina ögon är väl helt sönder just nu. Hur har er dag varit? Släng gärna in en kommentar. Morgondagen blir inte heller så rolig för mig, ska damsuga hela lägenheten och plugga.

Nu blir det natt för mig, jag ska sova. Är helt slut! Vi hörs imorgon. :-)



2a advent

Idag är det andra advent!! :-D Satan vad tiden går fort!?

Haft en bra helg? Min helg har varit dunder. :-D Vi har haft så jävla kul! Filmerna vi kollde på igår hette "spooky buddies" ( barn filmen) haha ;-) och sen kommer jag inte ihåg var den andra filmen hette, men den var väldigt lik sex and the city iallafall.

Vi var uppe till tre och typ dooog av skratt och så drack vi varm chocklad med små marshmallows på. Åååh så gulliga dom va! Såg ni i mitt förrförra inlägg? (haha ni baaa WOOW va sent att vara uppe till tre -.-) Men asså, jag dygnade en gång med två vänner och gör aldrig om det). Var så himla seg den dagen, kände mig nästan bakfull... Ville spy och mådde så jävla dåligt och ville bara sova sova sova.

Nu ska jag sätta igång med plugget. Har prov på tisdag, gah jag vill inte!! Hatar prov. Får ångest. Ha en bra andra advent iallafall!


tre bilder från igår! :-D

Ansiktsmask

Haha fan va vi är flummiga just nu. Vi kan seriöst inte sluta skratta.. Såhär snygga är vi just nu:




Just nu

Sitter och mumsar i oss lite gott! Glass med marshmallows :-) Och kollar på något sjukt jävla program på MTV... Vi har haft en dunderkväll! Vi kollade på två filmer av fyra haha.. Vi är tydligen inte några som kan sitta och kolla på film länge. Men vi typ sket i tv:n haha.. Vi snackade och gick till köket och hade det allmänt trevligt! :-)

Fick en kommentar tidigare idag om vad jag hade "gjort med mitt hår" i mitt senaste videoinlägg haha..? Och jo, igår så sov jag ju med tre knoppar på huvudet (och det blev helt KAOOOZZZ dagen efter) så jag var tvungen att försöka borsta ur allt, men fick inte bort allting dock.

Vet att jag sa att jag brukar göra så när jag vill ha lockar, men jag prövade ett nytt sätt igår och ja, resultatet blev inte bra alls. Haha!




SnaaackZZzzZzz

Kom precis hem från kvarnen, var där och köpte oss lite gott! Fan va det regnar.. Vi var helt jävla dyngblöta när vi kom hem, håret rann och sminket var borta haha!

Nu är det bara att ta fram det goda, och sätta på filmerna! :-D





Regn

Haha, jag och mina tråkiga rubriker! :-P

Kom precis innanför dörren, åh va skön känsla det är när man har gjort skiten.. Haha! ;-) Dock så började det regna, vilket inte var så härligt.

Ringde precis Angela, hon håller på och packar sedan ska vi mötas och så drar vi till affären för att köpa lite gott! Jag ska försöka gå förbi mamma om vi hinner, och hämta min systemkamera (SKA FÖRSÖKA FÅ BRA BILDER..)

Ikväll tänkte vi ha en liten filmkväll! Då vi ska se olika slags filmer, tex barnfilmer, komedifilmer, drama osv. Det ska bli jättekul! Har aldrig haft en sån kväll förr. Synd bara att jag inte har egen TV än. Men snart såå!!! ^^ Hur ser eran kväll ut? Lika bra som min eller bättres/sämre? Haha nej jag skojar bara! Ha en bra kväll kära läsare :-D


jag vill ha jul <3

TRE bollar mitt i huvudet

Gokväll! :-D Haft en bra fredag än så länge?

Asså jag blir tokig! Varför ska alla vampire dairies avsnitt sluta så jävla spännande och bra för? Blir bara föör längtansfull av mig..!

Just nu har jag satt upp mitt hår i tre "virvlar". Haha, en på varsin sida och en mitt på huvud! Ser rätt så korkad och rolig ut.. Så nu får nu själva se, att såhär gör jag för att få min frisyr om dagarna! Dock bara när jag vill ha "korkskruvar". Kan visa en annan dag hur jag gör mina stora "naturliga" våger! :-D




Spela.se...

Haha! Har nördat mig lite med ett spel jag senast spelade när jag var 10 år.. Var helt besatt av det här spelat då! Nu ska jag återgå till mitt pluggande. Men åååh vilket shoppingsug jag har!

Tror jag ska nät shoppa lite senare! Har funderat lite på det. HE-HE det var faktiskt väldigt länge sen! :-D


Mensvärk

FY! Vaknade med världens mensvärk imorse. Trodde dock det skulle gå över efter frukosten med det gjorde det inte så jag bestämde mig för att stanna hemma. Kände inte för att gå till skolan med hemskt besvärlig mensvärk..

Sov nyss en timme, och nu ska jag blada lite, ta ut allting ur diskmaskinen, och sedan ska jag plugga fram tills 14.05 då det blir the vampire dairies! Haha lite roligt att det är VD tre gånger idag... Det var det imorse, så äre det vid lunch tiden och sedan 19.00 ikväll! ;-)

Ha en bra dag! Vi hörs, kram!

Haha?? Bild från några dagar sedan.

A Cinderella Story

Sitter och myser i soffan med en filt och ett varmt glas oboy. Såg att A Cinderella Story var på tv, började kolla direkt! Det är ju ganska självklart att man aldrig slutar tröttna på disney channel?


SVAR PÅ LITE FRÅGOR

Oj! Det har bara rullat in masser med frågor nu senaste timmen. Va kul att ni undrar saker ;-)

Hur fixar du ditt hår? Är verkligen avundsjuk!
- När jag har tvättat håret, sätter jag upp mitt hår i en toffs högt upp på huvudet. Och sedan gör jag två fläter av mitt hår, och PANG. Nästa dag är mitt hår stort och lockigt! :-D

Hur får du till dem där lockarna? :)
- Jag gör samma sak som där uppe, förutom att jag gör en stor "virvel" av håret. Antingen en virvel eller flera. Kram!

Du har verkligen perfekt hy! Hur gör du?
- Jag gör faktiskt rent ut sagt ingenting med min hy. Tvättar den bara med tvål och vatten varje kväll. Jag har aldrig haft problem med min hy, har nog ärvt det från mamma! :-)

Ååh du e så vacker! Hur lång är du? :-D
- Tack så mycket! Jag är ca 1.75 :-)

Hur lång är du? , du ser gannska lång ut^^
- Jag är ca 175 cm! :-)

Hur fixar du ditt hår? Kan du inte förklara hur du gör från början? :-D
- Jag förklarade precis det för personen där över! Åh juste, IBLAND har jag i hårspray innan jag drar iväg till skolan. Men oftast håller det en hel dag utan.

Hur sminkar du dig?
- Kan göra ett inlägg om det någongång kanske!

Vilket smink använder du?
Mascara, eyeliner, roughe, läppglans! :-)

Skulle du kunna tänka dig att bli mörkhårig?
- Har ju varit det förut, så varför inte? Men det är nog ett tag tid isåfall.

Kan du lägga ut en bild då du är helt osminkad?
- Jag har gjort det flera gånger. Läser du inte min blogg eller? :-o

Vad är det du är mest stolt över , av din kropp alltså ?
- Jag vet inte..

När fick du mens?
- I sexan.

Hur skulle du förklara din personlighet?
- Haha jag vet inte! Så som jag "uppfattar mig själv". Är väl att jag är snäll, sprallig och galen! :-D Sen vet jag inte vad mina vänner tycker.
Håller du på med några sporter?
- Nej!

hur gammal är du?
- Jag är 97:a, alltså 14!

Har du något husdjur?
- Nej...

Har du tips på någon bra frisyr för långt hår?
- Yes! En Poof heter frisyren. Haha, kan visa en bild på den frisyren någon gång! :-D

Har du pojkvän?
- Nej!

Vilket är ditt favoritämne i skolan ? :-P
- Slipper helst alla haha! Men om jag ska välja.. SO.

Är du nöjd med dig själv? ps. bästa bloggen! :-D<3
- Nej! Tack så mycket! :-D

Vilken sko storlek har du?
- 40-41. Bigfoot haha.

Läser du alla dina kommentarer?
- Ja.

Säg en kändis du vill se ut som.
- Nina dobrev.

Vart köper du oftast dina kläder?
- H&m, nelly.com osv.

RSS 2.0