dagens sista maj-2011 outfit

har inte gjort så mycket, vilat lite och suttit på våran underbara balkong! och ska snart förbereda inför imorgon.. är dock fortfarande otroligt trött, orkar knappt stå i fem minuter med mina ben :(

jaja, ska sluta vara deppig hahah! såhär ser jag ut idag!


litet tips så att mascaran inte blir torr och klumpig

hej! tänkte ge er ett litet tips angående mascara.

ni vet ju redan att en mascara ska hålla i ungefär 3 månader. men ibland håller den inte så länge, då den blir torr och klumpig. och för att undvika att det så kan man tänka på att aldrig "pumpa" borsten utan istället vrida runt den i mascaratuben. pumpar man borsten kommer det in luft vilket gör att mascaran torkar fortare. ♥


blixt snabb leverans tid jämfört med hm..?

beställde en tröja från gina, igår tror jag det var..? och den kom mamma hem med idag jösses vad snabbt det gick..? speciellt om man jämfört med hm:s sega leverans, som tar en månad och så tag ginas leverans ungefär en dag?

helt otroligt att den kom så snabbt! men det är ju sjukt bra? prövade tröjan, ååh va underbar den är! jag älskar den!♥ den visar halva ryggen, och sitter as ballt! men det som var problemet är att det är jätte svårt för mej att få ut huvudet ur den där kedje grejen..

men det skiter vi i eftersom... " vill man vara fin så får man lida pin! " iallafall, nu ska jag ta lite fika, kubb och kaffe!


har legat och kopplat av i solen lite

låg på balkongen ett tag, och kopplade av, lyssnade på musik och solade. ååh va härligt! nu ska josefina komma över i någon timme ungefär. och så ska vi snacka om lördag, planera osv. hörs lite senare ♥


så jävla trött, vill bara lägga mej ner..

kom hem för ett tag sedan. är så himlans trött pga alla dessa prov idag, plus värmen som tar av en energi:n! blir helt galen, vill bara ligga ner på någon kall säng och vila ett tag. bara blunda, drömma mej bort i mina egna tankar.

och sen vill jag gå upp och ta ett glas saft, men jag har så mycket att göra. måste städa mitt rum (som jag tyvär ännu inte fått överstökat) och så måste jag fixa fram kläderna jag ska ha till imorgon (då min kusin har studenten, och jag har ledigt från skolan  fan va chill 

hahah, egentligen har vi ju idrottsdag för tredje gången i morgon, haha det är ju bara sånna dagar vi har i skolan nu för tiden? för om en vecka så ska vi ha kunskap kamp, då den andra skolan tävlar mot våran. vilket jag tycker är skrattretande för vi är bara knappt tvåhundra elever, medans dom är sju hundra ungefär? 

avslutar dagen med en kopp te

har pluggat fram tills nio ungefär. kan inte allting men får plugga på det sista imorgon, för vi ska ha provet på eftermiddagen. så jag får ta det i sista minuten (som jag brukar hahah).

sitter och dricker en kopp te nu, och smörgåsar! och sedan ska jag gå och lägga mej, så jag orkar ta mej upp imorgon. egentligen, vad skulle vi göra utan skolan? det är ju den vi spenderar halva våra dagar i. folk klagar, men när vi är sjuka så klagar vi om att vi vill tillbaka?

själv så har jag insett att jag små älskar skolan lite, i vissa tillfällen. men ibland ska man ju klaga, heheh 


få hårfärgen att hålla länge

ett nyfärgat hår tappar fort färgen, blir matt och glanslöst. men det finns knep att
ta till för att få en längre hållbarhet på hårfärgen.

♥ tvätta håret med ett shampoo och balsam anpassat för färgat hår. 
♥ satsa på en inpackning med tillsatta pigment. finns att köpa hos frisörerna. 
♥ fräscha upp hårfärgen med en toning i samma nyans när du känner att det behövs.


dagens låt


crazy in my life

kom hem för ett tag sedan, fikade lite (as always). och kollade på tv, hade även lite besök av kusin och moster. och nu ska jag väl snart börja plugga på mina tre prov till imorgon. + två redovisningar och ett svenska prov.

ååh.. va mycket det blev nu :( måste ta och skynda mej, så tyvär får vi höras mycket senare ikväll. då jag har mycket att göra, och nu kommer skolan i första hand, förlåt ♥ men det lär ju vara förstående..?



beställt!

ska väl snart gå och lägga mej så jag orkar ta mej upp imorgon.. det är ju skola, men inte så länge! knappt elva dagar kvar, och sen är det lovdagar emellan. ååh va skönt! tänk att sommaren snart är här

 

hoppas bara att kommer vara fint väder i år, annars blir det så jäkla demprimerande :( för det har ju liksom varit regniga och hemska dagar de här närmsta dagarna nu.

fick lite shoppingsug. så tog och beställde detta underbara linne!

enkla vågor i håret utan slitning

för att fixa snygga vågor i håret och slippa slita med värmeverktyg finns ett enkelt knep..

♥ applicera en stylingkräm i fuktigt nytvättat hår.
♥ dela in håret i mittbena fläta håret i två fläter.
♥ ta ut fläterna på morgonen, dra igenom med fingrarna och spraya. done! 

 


min önskelista

gick in och surfade lite på google, dykte in djuupt! och hittade faktiskt allting som jag önskar mej. brukar ju inte vara alltid man hittar saker och ting på google.

som sagt, så vill jag ha fem converse (ojojoj tänker ni, men jag har inte haft ett enda par!!!) och sedan alla kamera utrustningar och objektiven... yääää! give me. kärlek vid första ögon kastet till allt det här  jag blir knäsvag..

men hörni? min önskelista är inte billig, det är problemet! 

det är stressigt att planera saker och ting

godmorgon kära bloggläsare! sitter och kollar igenom lite kläder som jag vill skaffa. och det börjar bli mycket jag vill ha, hahah.. anyways, har suttit och messat runt lite och planerat inför tjejmiddagen som blir i helgen hos mej!

eftersom jag fyller år i sommar, då typ alla är borta? så blir det innan istället! och efter den här helgen har jag masser uppspikat redan.

bilderna från festen (som jag har)

här är de bilderna jag tog, vi var ju många fler! ungefär 20 stycken till än dom på bilderna. kanske lägger upp fler någon annan dag när de andra folken har skickat resten av bilderna!



festen slutade halv 10

kom hem för inte så länge sen från festen. är super trött nu, orkar inte ens göra ett fejk-leénde. fikade lite bullar med mjölk när jag kom hem.

tror jag ska ta och vila lite grann, för jag behöver verkligen det just nu. föressten, är det något som vet varför bloggsvar frågelådan har blivit så konstig? gillar inte alls att de har uppdaterat den på det viset, man fattar ju inte hur man ska ställa frågorna? eller ah, det tar väldigt långt tid för man måste rotera & vrida med musen!?

visar bilderna senare kanske. hoppas ni har haft en bra/mysig kväll!

bild på mej och julia innan festen!

nu drar vi!

katja kom precis, och nu drar vi till festen ♥ hörs senare med bilder och allt!

blir att träffa julia & katja idag, sedan fest!

ska precis börja fixa mej själv! sminka mej, välja kläder, tvätta håret, ta fram plattången (♥) och sedan så kommer julia hit! och katja, så ska vi göra allt mellan himmel och jord tills klockan sju, för då drar vi till the fiesta!

oh juste, vet ni hur stolt jag är just nu hahah!? lyssnade på nyan cat låten i 3716 sekunder! -.- är jag inte bäst? 

katten är ju för söt.


bloggsvar uppdateras

såg precis när jag gick in på min blogg, att bloggsvars rutan inte kan hittas? men så gick jag in på bloggsvar.se och då stog det såhär
"bloggsvar är stängt för uppdateringar! vi hoppas att allt är klart innan 12 idag" puuuh!


trodde att det var något fel på min blogg först (eller snarare något fel på min bloggsvar. blev jätte orolig)

 


vaknade klockan nio i morse

hallå på er! vaknade klockan nio i morse tror jag, hade världens värk i benen och ingen aning om varför. åh, det värsta jag vet med att vakna, är att ha panik över att antingen ha ont någonstans eller att man bara inte vill ligga kvar fast ändå orkar man inte resa sej upp!

ska sätta på tv:n strax och slappa lite framför den, sen får jag hoppas att det blir "frukostdags" snart (för jag börjar skrika av hunger..)

en svart-vit ego bild på mej från iförregår.

ååh vad trött man kan bli helt plötsligt

känner ni ibland att ni kan bli helt plötsligt skit trötta att ni bara vill slänga er i säng med kläder och allt på!? fast ni innan känt att ni vill vara upp länge..? ååååh, känner så nu :(

är så trött så jag knappt orkar ta bort sminket eller ens byta om, (fast sminket är redan hahah så fail där) men ja ni förstår..? så godnatt för mej nu, orkar knappt hålla blicken uppe längre! hörs imorgon sötisar ♥

ibland går saker och ting för långt när det gäller mej och julia

är inne på fejjan Facebook-logotyp nu och chattar med julia, och när det gäller saker och ting, som vårt skrivande, pratande, skrattande. så kan det alltid gå för långt. precis som nu.

det är det som är så himla avkopplande, man kan sitta hemma och skriva med tjejen och ha det riktigt roligt med någon som sitter på andra sidan av yttre mysteriumet.

hmmmm.................... nej, jag vet inte vad jag håller på med. vad skriver jag egentligen? hur som helst, vi har kul. nu ska jag va tyst. och stoppa mina fingrar från allt detta skrivandet. SÅ. det var allt, tack för mej ang detta inlägg.


MR SaX0bEaT

sitter här med katja och lyssnar på musik (bland annat den här som är här nere), vi kom precis hem till mej! har varit ute och snackat lite. gick även till willys och köpte lite gott.


skön störtskur vi råkade utför..

precis när katja kom förbi och "hämtade upp mej" så gick vi ut, började snacka med några killar typ hahah? och så skulle vi gå vidare och då började det ösregna.. så då gick vi in till närmsta trapp och stog där i tjugo minuter, men det forsatte och sedan gav vi upp och sprang hem till mej.

dock så har det slutat regna nu, hahah. gud måste hata oss verkligen, eller så är det bara "ren" otur man brukar få. om ni då känner igen det här att först spögregnar det och när man har packat ihop/sprungit och gått in så är det sol igen!



kom precis hem och fick en hel del... (tack så mycket nattis!)

kom hem för någon timme sedan, fika som vanligt och tog lite bilder med kameran! sedan så satte jag mej här, några minuter senare kommer mamma in, mormor och morfar och min ena moster!

mamma kom med ett helt paket till mej (där låg det smink, nagellack, hårspray, PLATTÅNG!) och en liten söt väska

det var från min underbara kusin nathalie! gissa om jag blev glad!?


lyssnar på musik och fikar flingor

mamma har varit borta ett tag nu, hos släktingarna, hon skulle klippa mormor's frissa  och jag blev kvar här! orkade inte följa med, kände att jag ville stanna hemma. ska ändå träffa dem imorgon.

så nu har sitter jag här, msn:ar lite och är inne på olika sidor, bla billdagboken (som nu kallas dayviews istället), facebook, olika random bloggar och så lyssnar jag lite på musik med tv:n i bakrunden.

ska ta och fika lite flingor nu och slå mej ner framför tv:n! tror det har blivit för mycket data nu, börjar känna mej lite yr.. inte alls bra!




vänner

sitter och kollar på vänner! mamma håller på och lagar mat. fyyy vad hungrig jag är! och vet ni vad? imorgon har jag tre läxförhör, som man inte ens ska träna till.. så här sitter jag och darrar inför imorgon och har panik.

oh juste, funderar hur jag ska färga håret nästa höst? om jag ska färga brunt med blonda slingor i, eller om det ska bli ljusbrunt med mörkbruna toppar! vad tror ni passar mej bäst? 



dagens outfit

här är dagens outfit!


bara några få skoldagar kvar

kom hem för någon timme sedan, tog mej en liten fika och kollade på oc! och nu håller jag på att trixa lite med kort osv. har lite tråkigt så håller på och prövar olika "posers" framför kameran, vill hitta lite nytt hahah! 
 


sitter på bussen nu

satte mej precis på bussen! och nu är jag påväg hem, vi hörs när jag är hemma ♥

mot skolan nudå!

nu åker jag iväg till skolan, wiho♥
 

grey's anatomy & off the map

har suttit och fikat lite med mamma & kollat på grey's anatomy och snart börjar off the map. och vet ni vad!?

jag ska till skolan imorgon! och det är första gången som jag säger att jag är överlycklig! men måste ta det lugnt och inte springa i skolan som jag brukar (hihih) så det blir toppen! för jag behöver verkligen mina vänner just nu.

vi hörs imorgon, går och lägger mej efter off the map. ♥



NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ


jag vill till skolan imorgon, jag vill inte alls vara hemma, fyfan va tråkigt. vad ska jag hitta på imorgon då? vakna, äta fukost, kolla på tv hela dagen eller? asså åååh. NEJ, JAG VILL FAN TILL SKOLAN IMORGON. ska jag sitta som en latjävel i soffan imorgon eller? :( jag har masser jag måste göra i skolan, har redovisningar och ligger efter i SO. så jag måste göra en uppgift i SO, sedan måste jag redovisa 2 steg. ÅÅÅH VILKEN PANIK!

shoppingen från idag:

köpte ju ett par jeans och en jumpsuit! fick ingen bra bild på jeansen (bara på jumpsuiten) , så fick ta bild på jeansen från hemsidan!


dagens outfit

ville visa er dagens outfit idag!  för jag hade egentligen tänkt göra det igår, men hände ju masser..


glömde visa förra veckan (elr var det 2 veckor sen?)

glömde visa er förra helgen tror jag det var? eller innan dess. vad jag köpte för något! så då tänkte jag visa er det nu  jag köpte en kjol (sommarsöt) och ett linne (vit&svart randig med en ficka på)


fick frida tidningen idag!


har blivit mycket friskare, ( men kan varken springa, eller gå så snabbt som jag brukar, för då blir jag lite yr och mår illa..) så det är inte riktigt över än.. :( men var iallafall på gränby lite kort med mamma och pappa. köpte ett par jeans och en jumpsuit, bilder får ni strax! fick även frida tidningen i posten (som jag längtat efter)


läste ut de nyss, hihih.. och fick massa ansiktsmask/hårtips/kropp vårdande tipser av tidningen, så ska göra allt det i helgen! kommer bli en liten hemma spa- ego helg! underbart.

shoppingsugen = behöver kläääder..?

 

+ lite jumpsuits och mer shorts vilket jag behöver!


hemma från skolan idag

som sagt så blir jag hemma från skolan idag, pga det som hände igår. ska vila idag för att jag måste vila lite, men imorgon blir det skola.

hahah, angela och josefine ringde för någon timme sedan, jäklar va dom skrattade.. och fan va otur jag ska ha då, nu när det är fint väder så måste jag vara hemma och vila :( åååh!! varför är livet så orättvist ibland!??!!?

säger godnatt nu

har suttit och kollat lite på kläder, så nu har jag blivit så jävla shoppingsugen att jag vet knappt vad jag ska ta mej till!? men jag antar väl att jag får lugna ner mej lite och vara rädd om mitt huvud och gå och lägga mej istället.

är super trött nu, och mitt huvud har varit med om för mycket idag så ska dessutom inte till skolan heller. får inte det, men vill eftersom att vi har deadline på fredag och jag har mycket jag måste redovisa. godnatt, så hörs vi imorgon sötnosar♥

 


bilderna från dagen i fyrisån

här är de efter längtade bilderna som jag äntligen lyckades hitta!


har varit på akademiska sjukhuset i sex timmar.

anledning till dålig bloggning är för att jag var med om en olycka. jag och angela skulle ta bussen (nummer elva) till stan och sedan byta, så tar vi den och sen helt plötsligt så ligger jag på golvet och skriker...

jag trodde helt seriöst att jag drömde, men det var ingen dröm. jag såg helt suddigt, alla sa att jag skulle lägga mej ner, ambulans och brandbil och polisen kom.. jag fick åka ambulans för första gången. åh va hemskt :(

och nu så står min olycka med i unt.se? hm... det här skrev dom iallafall:

(jag var den som fick köras till akademiska sjukhuset.) pga av att jag var yr, hade slagit mej hårt som sjutton i huvudet. eftersom att jag rullade nerför trappan. minns knappt ens vad som hände heller. så måste ha svimmat, för första gången i mitt liv. trodde verkligen att jag skulle dö..


resulatet av mina leggings jag stylade:

här är resultatet på leggingsen jag klippte, som jag egentligen skulle visat er igår men hade tyvär ej tid!  vad tycks?

själv så blev jag riktigt jävla nöjd


kom precis hem

kom precis in, (eller egentligen för en timme sedan) men jaja, hade det jätte trevligt med angela ute! vi cyklade jätte länge, runt i stan, runt gränby, kvarngärdet, till willys och köpte lite godis och smaskade på!

det är en jätte härlig solnedgång ute♥ mysigt värre! ska strax äta mat, men har lite att blogga om känner jag. så det kommer dyka upp två eller tre inlägg ganska tätt nu, men har så mycket att visa! hoppas ni har haft en bra måndag.. själv var min skoldag jävligt irriterande, eller jag var väl bara trött hahah 


ska ut och cykla med angela!

angela kom precis hit, ska ladda ner en låt till mobilen och sen så ska vi ut och cykla ♥ vi hörs senare

jag är tillbaka med bloggningen, och helgen med tjejerna var galet underbart

är tillbaka från "pausen" nu. det var inte dugg skönt, saknade bloggen jätte mycket :( helgen har varit galet underbar! vet knappt vart jag ska börja!

fredag: åkte till pappas kompis och var där och firade pappa med sällskap med massa olika mumsbitar, sedan kom jag hem sent, gick och la mej nästan direkt.

lördag: gick upp tidigt, åkte till fyrisån och började fota tjugo lag. sedan kom det fler och fler i jämna mellanrum. det var ett lag som hette "älvorna" som jag tyckte var grymma, hahah ååh vad dem bjöd på sej själva! ska självklart visa bilderna jag tog, eftersom att de ändå ska upp på fejjan så lär ju jag få lägga ut dem här på bloggen?

visar bilderna nästa helg! pappa har de på sin data, så kan inte få tag på dem just nu tyvär..

forsättning (lördag): senare vid tre tiden så kom julia och katja dit, dem var där ett tag! och vi tog lite fika som vi fick gratis (för att jag var delaktig i att hjälpa med fotograferingen) och sedan så mötte vid angela vid biografen och köpte biljetter, och så åkte vi snabbt till mej och fixade oss. och tillbaka dit och kollade på PIRATES OF THE CARRIBEAN I 3D! oooh, det var awesome ♥

senare åkte vi hem till katja (jag,julia och katja dårå, angela åkte hem) och så snackade vi lite, tog bilder. och ajg stylade även mina leggings hos henne, kan visa bild på det imorgon efter skolan!


och idag var jag med katja, vi cyklade runt och köpte lite godis :) så satt vi på en bänk och snackade och tog kort på varandra, hahah.. det har verkligen varit mysigt och g4let underbart! älskar er tjejer ♥


nu ska jag träffa julia

plåtningen blev precis klar! och snart kommer Katja och Julia ner hit. jag har fotat för fullt, har träffat massa härliga lag! ikväll så ska jag, katja och angela å julia kolla på pirates of the carribean :')

jag håller er uppdaterade! ha det så bra, så hörs vi senare! och föressten, kärlek till vädret ♥

nere vid fyrisån

godmorgon på er alla!

nu står jag här med mina kamera i handen och ska strax plåta allihopa, vilket alltså kommer ta tid heheh. är lite nervös för jag har faktiskt aldrig gjort det här förut. men det kommer säkert gå bra, bara dom lyssnar på vad jag säger hahah!

och angående uppdatering så kanske det inte alltid kommer bilder till varenda tidsinställda inlägg, så ni är beredda på det. för jag har inte direkt några intressanta bilder att lägga ut? fast då och då så dyker det nog upp en bild med i något inlägg ska ni nog se!

 

en bild jag tog från google, det är fyrisån. fast den är ju längre men det här var en del av den!


dagens outfit

såhär såg jag ut idag! ska nämligen byta om nu, ni kanske får se kvällens outfit innan jag sticker iväg.


hjääääälp..........

har skit bråttom, ska göra många tidsinställda inlägg för er skull, och lägga upp dagens outfit för varje dag denna helg. och sedan så ska jag hinna packa, ladda alla kameror, packa ner sladdarna till det, fixa håret.. osv. ååh, va stressande det är! det tar kål på mej.


bild på mej för någon dag sen

ååh fyfan vad trött jag är.

har varit trött hela dagen idag, höll till och med på att somna påvägen till gränby, och fattar knappt hur jag orkade gå hem därifrån? men jag lyckades ju, och fick med mej lite shopping som jag visar alldeles strax! lika så med dagens outfit 

senare ikväll ska jag till pappas kompis, vi ska äta lite middag där och sedan så ska vi äta lite tårta för att pappa fyllde år för någon månad sen! och efter vi har varit där så åker vi hem och jag blir kvar hos pappa hela helgen! och internet funkar fortfarande inte där, så att vi får höras med lite tidsinställda inlägg då och då. och sedan på söndag så kommer ni få en riktig bildbomb från helgen

här är det som kommer hända under helgen iallafall:

imorgon: jag ska upp tidigt, vid åtta tiden och stå i två timmar och fota 45 lag vid fyrisån. och när jag är klar med det så ska jag och julia träffas, men vet inte när ännu eftersom jag ska ringa henne ikväll  och vi är säkert på stan eller åker någonstans.

söndag: jag ska träffa katja, vi kommer väl cykla runt heheh  har alltid kul med den bruden!


och bild från nu:


snackar med angela och fanny

sitter i skolan nu och har lite snack med fanny och angela J vi pratar om allting från himmel och jord. snart har vi bg, och därefter så sticker jag direkt till gränby centrum.


vi hörs när jag kommit hem därifrån!♥


nyan cat!

hahah, åååh herregud. har suttit och lyssnat på den här hela kvällen, först behövdes det mer än att hålla för öronen om jag inte skulle få panik av denna låt?


men nu är den helt enkelt som en drog för mej! vet knappt varför heller ens, eftersom som att den sjunger samma sak tiotusen gånger om. men ändå, lyssna och ni lär älska den efter ett tag ♥



städat mitt rum, lyssnat på musik, gått igenom bloggen, målat naglarna.

rubriken får säga vad har gjort den senaste biten av timmarna som gått då jag senast bloggade. har målat mina naglar ljuslila med vit graffitti nagellack på, så grymt jävla snyggt alltså. och så har jag plockat upp lite i mitt rum, lyssnat på sorgsna låtar och gått igenom lite inlägg och outfits i bloggen.

strax blir det pannkakor! är faktiskt rejält hungrig, så sitter och drömmer mej fram. hahah, vet inte ens vad jag skriver? jaja, ni får bild på naglarna senare (även fast de inte är de snyggaste naglarna i världen hahah..)



jag tappar taget, jag snurrar runt, vad händer?


dagens outfit - nya blusen

nu var det ju lite väl länge sedan jag visade dagens outfit, så här kommer dagens outfit:



fick slutade lite tidigare idag!

kom hem för ett tag sedan. vi fick sluta lite tidigare idag, vilket var väldigt skönt  och hahah, precis efter jag hade bloggat i skolan idag om att vi var sugna på pizza så gick vi ner till matsalen och där stog det att vi skulle få pizza imorgon! hahah.

anyways, ska städa upp lite i rummet nu, ta kort på dagens outfit (har inte kört det på länge nu alltså..) men måste fixa stativet innan. får se vad jag hittar på efter allt det där.

sitter i skolan och har matte ws..

sitter nu i skolan och har matte work shop. jag och angela pratade precis om hur hungriga vi är. och så kollade vi på lite olika maträtter genom google.  

vi fick syn på jätte många pizzor, hahah! åååh så sugna vi är på pizza nu! och vi är väldigt ledsna att det inte blir dagens lunch :(



lite himmelbilder från veckan

intresset när det gäller fota har jag fortfarande kvar sörrni! är inte värsta proffset men hahah, jag lär mej ju! :) det jag vill bli när jag blir "stor" är ju fotograf eller modell! kanske aldrig har nämnt det att jag vill bli modell förut? men jag tycker det är så himla roligt att bli stylad, ta bilder och posera hur mycket man vill och ta så många bilder man vill! tycker det är så härligt, och ett helt fantastiskt minne för livet.

och sen tycker jag väldigt mycket om att fotografera (tycker det är roligt att se resultatet, fota närbilder eller långbilder, på allt möjligt, på vänner, saker, blommor, himmlen, solnedång, allting från himmel och jord helt enkelt. tycker även väldigt mycket om att redigera bilder. och ja, jag älskar kameran helt enkelt. fast vill inskaffa en ny kamera (canon eos 550D), med en massa objektiv + fjärrkontroll, reflexskärm till det. då skulle mitt liv vara på toppen hahah. och om jag införskaffade mej lightroom och photoshop. ÅHH! det är så mycket jag vill ha och göraa!!

här är lite "himmelbilder" jag tog i veckan, inte så jätte bra men som sagt så är jag inget proffs hahah:


NEW IN

detta köpte jag idag:

 


gränby centrum igen med angela + shopping

kom precis hem från gränby centrum! har varit där länge nu :) vi shoppade lite (visar det lite senare! :)), gick runt och pratade lite, kollade på kläder osv. sedan så låg vi i någon fotölj där utanför och spelade in videos, jag kanske visar någon av de senare, får se.

mamma kommer väl hem snart, får se vad det blir för middag! är vrål hungrig! har väl inte så mycket mer vettigt att skriva, så här kommer det bilder från dagen:


hahah cpe bild

före och efter bilder på vädret

runt fyra-fem tiden så var det riktigt åsk-väder liknande väder! och en timme senare så skiner solen och hilmen är blå med många moln? hahah, här får ni se en bild på hur sjukt sveriges väder verkligen är!

bilden till vänster visar hur det såg ut runt fyra-fem tide och högra bilden visar hur det såg ut vid sex tiden:


tävlingsvecka på salongK.se

såg precis att det pågår en tävling hos salongK.se! så måste bara tipsa er om att dom nu har tävlingsvecka! idag kan man vinna ett jättefint blush från nya svenska skönhetsmärket PURE. och man kan tävla om, sminkprodukter, ansiktsprudukter, sneakers, och så kan man tävla om en snygg sommarväska. allt mellan det där! det är superenkelt att vara med och tävla, svara bara på en fråga, fyll i lite fakta om vart du bor, email adress osv! och motivera varför just du ska vinna! du hittar första tävlingen här: http://www.salongk.se/artiklar/2011/05/10/91277143/index.xml. lycka till!


tips på snygga jumpsuits

 


ska jorden gå under på lördag?

kom hem för några timmar sedan, av en personlig anledning.


och juste, hittade precis något intressant framför datorn! och ja nu är det tydligen så att någon gubbe som har ”studerat bibeln” och blabla, och påstår att på lördag, då ska jorden minsann gå under för det står i bibeln! och det sägs ju att bibeln aldrig ljuger? , så vad tror ni? går jorden under på lördag? eller inte? men han säger att vi ska få en jätte stor enorm jordbävning (som inget annat land har varit med om förr) och alla gravar ska öppna sej? haha, låter helt sjukt!


källa: http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2430550/profeten-jorden-gar-under-pa-lordag

låten har blivit som en drog för mej


eurovision song contest

har nämligen sett på flera bloggar, fejjan och bilddagboken att folk skrivit att eric sáade kom 3:a (vilket är jätte bra ju!). jag glömde nämligen kolla, eller faktiskt så hade jag inte tid till det. och den där tävlingen tar så satans lång tid och jag har inte tålamod till att sitta och vänta så länge på ett resultat! :PPpppp men själv tycker jag att han skulle ha vunnit.

 

eftersom att jag tycker han är jätte duktig, posetiv och han har talangen. men hans låt, är så pinsam hahah. fast alla hans fans när ju ligga på golvet och gråta nu när han inte har vunnit? hahah, dom stackarna då :(

 

men vad tycker ni då bloggläsare? vann den rätta personen? eller skulle eric sáade ha vunnit? 



ang bloglovin

just nu har jag 21 premunanter! men jag har faktiskt inte haft ork och leta efter folk som vill följa min blogg hahah? det gör jag inte nu heller. men tänkte bara säga lite snabbt att, det är bara att kommentera om ni vill att jag ska följa er blogg och ni min!

ska alldeles strax äta lax, med en super god sås till och potatis. ååååh, vad hungrig jag blev nu hahah!

bloglovin

klicka på bara...

och så har ni säkert sett hur många frågor jag har fått på min frågelåda? underbart! forsätt så, jag är online där just nu och sitter och svarar på en massa frågor. och jag svarar ju helt ärligt. så det är bara att fråga på! det måste ju säkert finnas något ni undrar över mitt privatliv (alltså det jag ej skriver i bloggen), min skola (vilket några har ställt frågor om redan) och om mej och min blogg, min familj osv! :)

gränby centrum

kom precis innanför dörren, har ju varit på gränby centrum. jag hittade masser, men ska köpa det antingen imorgon eller senare i veckan. tänkte köpa mycket smink, men varför ska jag slösa pengar på något jag ändå inte kommer använda under hela sommaren? så då blir de lite shopping imorgon. :)

behöver framförallt jeans, shorts och sedan behöver jag någon jumpsuit + kjol och lite tröjor! och mycket mer. ååh, så frustrerande! det är ju hur mycket som helst som jag behöver just nu, och till sommaren. blir g444len. jag får väl hålla andan och slappna av, luta mej tillbaka och lugna ner mej lite i guess.

idag har det både regnat och varit sol? jag förstår inte sveriges väder. fast det var ju rätt så mysigt ändå när jag skulle hem, varm luft, sol, himmlen stack fram rätt så mycket, och lite små regn faller ner. det var rejält vackert. fast hela skoltiden så var det bara mörkblåa moln (hahah, och tänkte på det idag, molnen ser riktigt elaka ut, när det regnar och åskar)

nu ska jag ta lite flingor och mjölk och mysa lite framför tv:n. och någon dag så ska jag beställa alla O.C avsnitt, för jag har blivit som besatt till det där programmet. fast så är det alltid för mej! jämt när någon jätte bra serie eller film börjat, tex "twiglight" och "O.C", jag vart ju galen i twiglight två år efter alla andra hahah.. och sedan nu? så var det ju ett tag sedan dom spelade O.C. jag kollar ju bara på repriserna nu, som är runt tre tiden.


har varit en lång dag känns det som

nu ska jag gå och lägga mej i min kära säng! är så himla trött och vill bara sova :) förlåt för dagens uslaa uppdatering. vi får höras mer imorgon efter jag har varit på gränby centrum! ska kolla på lite smink osv. sov så gott och dröm bra drömmar hahah..

justja, jag lägger upp alla videos från när jag och katja cyklade imorgon!

har varit hos pappa ett långt tag

trodde jag bara skulle vara hos pappa till fyra. men det blev längre, vi fick ett litet besök! så jag stannade lite längre. nu sitter jag här hemma igen och kollar på hellcats som jag missade när jag var hos pappa.

jag har väl inte så mycket mer att säga om dagen, förutom att det var super trevligt att få träffa pappas kompis som jag inte har träffat på flera år.

Kanal 5 Play Webb-TV


mot pappa nu då!

ska till pappa idag, ska plugga matte hos honom för att hinna få godkänt i det osv. ha en bra dag, så hörs vi senare! puss ♥

roligaste dan på länge fan hahah..

jäklar vilken rolig dag jag har haft idag, på länge alltså! :) härligt väder + vi var på mcdonals och åt allt möjligt, cyklade runt med musik, snackade i telefon med några och sedan snackade vi om lite stuff. + massa annat drama hände! :)

fysatans va roligt, men måste säga att jag har haft otroligt mycket otur, åkt in i stolpar, ramlat av cykeln, gjort illa mej på en bänk osv hahah.. men en av de härligaste dagarna på länge ändå :) tack för dagen tjejen!♥ på söndag träffar vi ju h4n 

här är lite bilder från dagen, videosarna kommer imorgon:

 


jag idag!

det här är jag idag! men nu måste jag gå, katja är här utanför. kan ju inte låta henne vänta? 
 

ändrade planes!

ska träffa katja idag (och plugga matte med pappa imorgon istället)! vi ska mötas om ca en halvtimme :) och jag har precis fixat klart mej. ni får väl se en bild snart! kameran håller på att ladda eftersom jag alltid lyckas ta slut på laddning när jag har den med mej någonstans hahah.


ska låna mammas cykel och så kommer jag och katja kanske cykla runt lite? :) ååh va skönt! har inte cyklat med en vän på evigheter känns det som. så det ska bli sjukt mysigt.:) kanske filmar in eller tar lite kort så ni får se dom när jag kommer hem igen, men sålänge får ni ha en super härlig dag inne/ute! kram på er

"vaknar tidigt när man har ledigt, och vill sova länge när man går i skolan"

gaaah! vaknade halv nio idag, vilket är väldigt vanligt. men trodde jag skulle sova längre, så trött som jag var igår natt efter filmen..?

men, som man säger "när man väl vill sova länge för att man har ledigt så vaknar man jätte tidigt, och när man går i skolan så vill man sova länge men måste ta sej upp ur skönhetssängen sin"

fast det kanske var bra att jag vaknade vid denna tid idag? ska ju till pappa och plugga matte ett tag, sedan är det överstökat för helgen! och jag kan göra vad jag vill :) på måndag går skolan igång igen och det är två veckor kvar ungefär! och det är bara att kämpa, sedan förbereder man sej för avslutning och fri i två månader = sommarlov! :)

så nu ska jag börja fixa mej lite, så hörs vi innan jag sticker dit med matten. och när jag kommer hem igen så ska jag kanske träffa någon, ska ringa runt lite och koll! det är inte så jätte fint väder nu, men börjar luta åt det hållet..? man ser ju det blåa komma fram mer och mer och luften är skön :)

har kollat på film med mamma och fikat jordgubbar och glass

vi hyrde en film som hette "life as we know it" den var så jäkla bra, fick lite tårar emellan åt :) och nyss åt vi lite jordgubbar och glass. och nu har någon film börjat där angelina jolie är med, den verkar bra. så ska nog kolla på den, sen ska jag gå och lägga mej för jag börjar bli lite trött.

 

men det är ju klart, har ju gått igenom ännu en hel veckas jobbig skoldag. godnatt säger jag nu, så hörs vi imorgon! ♥

 


har äntligen bytt header

gjorde precis en enkel, slarvig och snabb header! ville pröva något nytt! nå, vad tycks? :D vilken var finast? (tryck f5 för att uppdatera sidan, om du ej ser headern alltså)






med och utan lösögonfransar

här har ni en bild där ni ser att på högra ögat har jag inte lösfransar! men på det vänstra så har jag det. dock har jag varken så mycket mascara på varken det som har lösfransar eller den som är utan.

så, vad tycker ni? :)



lite foton från igår

blev inte så jätte nöjd med alla "modell" bilder, så det blev att jag la ut de "roligaste"! ville ha lite humor i det hela :) men jag gick igenom lite bilder som jag mer hade tagit igår, och hittade lite bilder som jag fick lust att lägga upp här!

vet att många även har frågat mej hur jag ser ut i lösögonfransar, eftersom jag har haft en bild på mitt öga med lösögonfransar i en header förut? så jag tänkte visa skillnaden alldeles strax! :)


oj förlåt! somnade igår...

när jag kom hem igår från affären så somnade jag i soffan en liten stund och sen såg jag att mamma hade tagit över datan 

iallafall, kom precis hem från angela. åkte dit direkt efter idrottsdagen. och jag är helt slut! jag och angela har sprungit det fortaste vi kan typ fram och tillbaka över gräsplanen på studenternas ip.. hahah ;PPPPppPPPppp

ska äta pannkakor nu och sedan måla naglarna och plocka upp mitt rum som jag lovade henne! juste, fick även prata lite i micken över hela studenternas.. men jag var ju jätte snäll!? "lycka till allihopa!" :)

oj! glömde nästan.. idag är det ju fredag den trettonde. någon som fått otur än? själv så har jag inte fått det! det här måste nog vara första gången som det varit fredag den trettonde och jag inte fått otur! känns riktigt skönt faktiskt. jag kanske inte har berättat att en av mina hamstrar dog fredag den trettonde? minns tyvär inte vilken månad det var. men jag tror jag stog och pratade med min kompis och sedan så kollade jag i buren och där låg han död..
men här är bilderna från igår:

man måste ju vara lite oseriös ibland också..

värsta fail bilden HAHAH... fattar knappt själv hur jag gjorde det där


ska cykla ner till affären och köpa kycklingsallad inför imorgon

ska cykla ner till affären en snabbis och köpa kycklingsallad inför imorgon! vi har nämligen idrottsdag imorgon också :) så det ska bli jätte kul hoppas jag.

när jag var ute med josefina och angela så tog vi bilder på mej, jag kanske visar hur det blev senare! vi tog också lite "behind the scenes" bilder och lite skämt-bilder!

nu ska jag kila iväg, så hörs vi senare med bilderna :)


bloggar senare

hej på er kära bloggläsare! ska dra ut nu med angela och josefina ♥ hörs senare babes

dagens outfit

här är dagens outfit! :)



shoppingen från idag!

jag köpte gladiator sandaler och ett svart linne! riktigt nöjd :)


TÄVLINGEN AVSLUTAD

stort grattis till: louise och ameila! ni har vunnit en varsin bloggsvars inbjudan! ni kommer att bli kontaktade via mail. om det är några frågor så är det bara att maila mej!


kom precis hem!

jag kom precis hem från stan, ska alldeles strax visa vad jag har köpt! ska kanske ut och fota en liten stund också, eftersom jag inte har så mycket för mej och väntar ändå på att maten ska bli klar! :)

och måste bara tipsa om denna låt:


nu: josefina ♥ senare: drar till stan och köper nya skor

kollade precis på oc. jag älskar verkligen det programmet! det är så himla bra!

josefina kommer över snart (hon undrade om vi kunde träffas och självklart vill jag det!) men ska till stan och köpa nya skor senare med mamma (har precis köpt nya egentligen men de är för varma nu..)

solade lite idag i skolan, så jäkla skönt. men önska verkligen att man kunde ha en liten mini fläkt med sej överallt  för jag brukar få panik ibland när jag solar av att det är alldeles för varmt.

vi hörs senare då jag visar hur skorna ser ut osv! hoppas ni får en riktigt bra dag i solen :)


årets vill ha


blir bara varmare och varmare för varje dag som går!

har inte haft tid till att blogga under dagen (hoppas ni förstår? ;s), vilket jag säkert inte kommer orka överhuvud taget så länge det är så här varmt väder! gick i shorts och linne idag bara, ååh så skönt! 

fast även så är det liiite för mycket med stekhet sol hela dagarna.. får nog köpa mej någon keps eller liknande och en batteridriven fläkt, haha! ;) nejdå, men jag ska faktiskt inte klaga, minns ju hur kall vintern var.. brrr! och vill helst inte att den kommer tillbaka heller!


här är lite bilder från idag:


dagens outfit - mönstrade strumpyxor + gult t-shirt

här kommer dagens outfit som jag lovade!


hej bloggen och alla läsare, det var länge sedan..?

har sett att jag tappat lite läsare, men är endast för att min blogg har varit grymt knas under hela helgen nästan!

men nu är jag tillbaka, gud va underbart väder det var idag. var ute jätte mycket på rast, hade knappt jacka på mej idag! och mitt smink rann nästan av kändes det som! det var verkligen riktigt hett ute idag! 30 grader nästan!!

förstår inte hur jag kommer stå ut med sommaren om det nu är 30 grader nästan? men nu ska jag fixa lite matsäck inför imorgon (har friidrottsdag -.-) och sedan får ni se dagens outfit!

juste, var ju även med josefina och angela idag. var jätte kul, vi gick runt och sedan hade vi en liten picknik. har inga bilder från det, för jag orkade inte ha med mej kameran över huvudtaget tyvärr.

man tröttnar aldrig på icas reklamfilmer..

nu tänkte jag gå och lägga mej. jag och mamma har suttit och kollat på tv hela kvällen, man blir helt slut efter ett långt teve tittande! ögonen vill bara slockna. men det har varit bra program! vi åt faktiskt även lite jordgubbar med glass 

 

och haha! vet inte hur många gånger icas nya (som vanligt klockrena) reklam har dykt upp i tv rutan ikväll! haha fan vad bra den är! borde de inte göra en långfilm!? fast.. frågan är om det skulle vara samma sak? hela roliga reklam-grejen skulle ju liksom försvinna.. men samtidigt får man aldrig nog! vet faktiskt inte vilken av alla deras reklamer som är bäst.. kanske är det denna som är nu, eller ulfs ”videoblogg”?, minns ni den? hahah!  fast jag tycker att alla deras är klockrena! men mest videobloggen och den som är nu.

 

 


beställde även detta igårkväll

tack så mycket för allting pappa! :)


shoppingen under helgen:

var ju och shoppade både igår och idag, köpen blev sex tights, sex strumpor och ett linne! tror jag är lite fixerad för tights hahah..


kan visa bättre bild på allting en annan dag!

jag idag - osminkad

bjuder på hur jag ser ut idag! - osminkad ;) och även dagens låt!
 

 


bilderna från helgen:

blev inte så mycket bilder, det var så varmt och jag orkade inte plocka upp kameran osv, men här är de jag tog:

våran lyckade pizza....

från lång till kort historia om vad jag gjorde under helgen

kom hem för ett tag sedan, kollade på hellcats på kanal5.se/play! och åt en jätte god sallad som mamma blandat! tänkte nu berätta vad vi gjorde under helgen:

fredag - var lite med angela efter skolan och sedan gick jag hem och så packade jag, satt lite framför datorn och sedan runt kvällen åkte jag till pappa.

lördag - jag och pappa mötte angela på vaksala torg, gick till stan och så shoppade vi lite, angela köpte en macka och jag en stor glass! sedan så gick vi till mej igen, och var där ett tag. och så fick vi en idé om att hon skulle sova hos mej, så då åkte hon och hämtade grejer och jag gjorde videos där jag sjöng osv hahah.. på pappas data, "photo booth", har faktiskt hållt på med det ändå sedan jag bodde på kungsgatan haha..

sedan kom hon och då handlade vi lite gott, gjorde egen pizza, använde "photo booth" och tog masser av roliga bilder, det skrattet till bilderna gjorde oss odödliga hahah!

söndag - vi gick på stan, små shoppade, och så åkte hon hem och jag till pappa. han och jag åt lite gott (melon och after eight!)

och nu är jag hemma hos mamma!

GODASTE MJUKGLASSEN NÅGONSIN!

trodde det var fel på bara min blogg.

puuh...



vad är det för fel?

vafan är det för jävla fel på min blogg nudå!? alltså, blogg.se är skit dåligt. man får jämt problem med sin blogg. förstår inte vad felet är!? varför syns inte mina nyskrivna inlägg för!? äsh, inte ens det här inlägget lär ju synas..

hör av mej ikväll!

hej på er kära bloggläsare!

bloggar från pappas iphone lite snabbt och tänkte bara säga att jag hör av mej ikväll! då jag kommer hem till mamma! då kommer det bilder från hela helgen, och jag skriver vad vi har gjort osv!

sedan kommer det även bilder på det jag köpt! hoppas ni har haft en underbar helg. för det har jag verkligen haft! jag och angela gick till och med barbenta idag, så varmt var det. åååh, så underbart! ♥

internet hackar..

kom in på bloggen snabbt bara, internet hackar tyvärr. vi får höras imorgon med bilder och allting! vi åt nyss iallafall pizza och till mys blir det after eight med fruktsoda! muums! vad ska ni bloggläsare göra en sådan härlig lördag?

nyhet hos gina



ska försöka fixa ihop någon av dessa toppar till en hel outfit! för ååh, va snygg design det var på dom! jag har ju en liknande, och älskar den. så varför inte älska dessa? men den vita är ju snyggast. iallafall, nyhet hos gina. 199 :-

kom precis hem

kom precis hem, angela hängde med. nu ska vi hitta på något, får se vad. hörs senare, då jag visar vad jag har köpt ♥ + dagens outfit! och lite bilder från dagen!

slänger in ett underbart collage

tidsinställt!

ÅÅÅH! va fin outfit! undrar ibland varför man aldrig ser detta i affärerna, varför bara på internet?, oh juste, det är ju för man oftast är inne på internet och inte så jätte ofta går på stan. alltså, vill dom att man ska få shopping brist?  haha. hur har eran dag varit? solig? regning? dålig? bra? vad har ni gjort? släng gärna in en kommentar kära läsare! :)

got to have - nere på stan och plockar kläder ;)

tidsinställt

nu är jag väl redan nere på stan med pappa och angela! står väl säkert ni någon affär och plockar kläder. hahah, visar kanske dagens outfit senare. eftersom att pappa skulle fixa till mitt stativ, har tyvär inte lärt mej det än.. fast, skulle verkligen behöva ett nytt, mitt stativ har trots allt pappa andvänt i cirka tjugo år av hans liv! så den har ju inte varit med om lite, hahah. men nu ska jag sluta babbla.

tycker outfiten i collaget var så jäkla grymt! skulle absolut vilja bära på allt det i sommar, hihi ♥

internet imellan åt?

vaknade klockan nio i morse. fixade mej, åt frukost och allt det där! sedan nu, har pappa kommit hem från träningen. och vi ska strax ner till vaksala torg och möta angela, men innan dess måste han fixa sej och jag måste hämta min jeans jacka hos mamma!

för jag tänkte inte på att ta med den, eftersom att jag inte visste att det skulle bli fint väder ute! solen skiner, lyser in i mitt rum och det är alldeles för varmt.. hur ska detta ske när det inte ens är sommar än!?!?

men ska inte klaga, bra nu att värmen äntligen är här så slipper man frysa vart man en är! har internet emellan åt här hemma, det är halvt fixat. hoppas ni har en dunder dag ute i solen ♥

bild från igår kväll



bloggpaus över helgen

ska precis gå ut, pappa är här och ska hämta mej. vi ska hem till våran nya lägenhet nu. ska vara hos honom över helgen, innan han börjar jobba igen. och han har ingen internet ännu, han har inte haft tid till det. så jag kommer alltså inte uppdatera över helgen, men jag kan berätta lite som är planerat över helgen!

imorgon så ska han iväg och träna, sedan när han kommer hem så ska vi äta lite och sedan dra ner till stan med min vän angela. har inte varit med min pappa på jätte länge, så det ska faktiskt bli jätte mysigt. hoppas bara att det blir fint väder ute. men även om det inte är det så blir det mysigt ändå. vi ska shoppa, och kanske äta någon glass på stan.

och på söndag så ska jag vara med julia, får se om hon kommer till oss eller om hon och jag går runt på stan och bara är där. det får vi se då. men då vet ni alltså att jag är upptagen hela helgen och visar bilder och hela köret när jag kommer hem på kvällen, eller förmodligen på måndagen efter skolan, för på söndag så brukar jag sitta framför tvn nästan hela kvällen, för missade program osv

i need to have


fastnade framför trots att jag är tvungen att städa, det är väl ungefär halv städat nu. fast jag måste städa och packa nu. sedan bär det av mot pappa! jag har något tidinställt inlägg som kommer upp ikväll. efter det inlägget, så hörs vi väl på söndag eller måndag! ha en härlig och underbar, varm helg! tillbringa den gärna ute ♥

i'm into you - lyssnar på nutid världens bästa låt och städar rummet!

håller på och fixat i rummet, plockar undan massa, lägger saker på rätt ställe, tar bort damm på skrivborden osv! och ska väl strax till pappa, han kommer och hämtar mej klockan sju.


det jag tänkte på var att, om man krusar/våfflar håret och sprayar det varje dag. trots att man har skydd mot det, så kan det väl ändå slitas otroligt mycket. har gjort så mot mitt hår i över ett år nu, och börjar tveka om jag ska forsätta? för jag vill ju ha mycket längre hår, vilket inte kommer gå om jag forsätter förstöra det..?


eller, är det så? har jag rätt? säg till om det är fel, för jag behöver liksom "hjälp" nu kära läsare!



hahah, lite pinsamt?

kom precis hem från angela! och nu åt jag lite pannkakor och ska snart packa till pappa, tandborste osv! sedan ska jag städa upp min svinstia som kallas rum egentligen.

idag i morse, så hade vi gympa. så då gick jag och josefina till mission kyrkan (där vi brukar ha gympa) men NÄ, ingen kom. vi skulle alltså, tydligen inte ha gympa där..? gått i helt jävla onödan hahah. när vi kom tillbaks så sa våran lärare att vi hade det i stadsskogen. hahah, så jävla pinsamt 

iallafall. ska försöka blogga så mycket jag kan ikväll, eftersom att ja. det kommer inte kunna gå att blogga hos pappa, och varför får ni veta senare ♥

 


bild från igår

godnatt...

har legat i sängen ett tag och kollat på tv, försökt att glömma bort allt.. men det går inte. pressen kom närmare, jag sjunker, trycks ner. jag orkar inte. jag står på knän, ingen tar upp mej.. jag behöver hjälp. ingen hör.

ropet är som en röst med ett språk som ingen förstod.. är tvungen. kan inte, måste. orkar inte..

godnatt mina kära läsare, mår bara så dåligt av personliga anledningar. och om någon skulle bry sej så skulle det allt bli bättre, men jag döljer det så bra med ett svagt leende på läpparna.

bilder på mej.

hade inget att göra, så då fick det bli lite bilder! ^^

 
& ja, jag är medveten om att mitt rum ser ut som en svinstia just nu hahah..

pause

tar en paus från bloggen i någon timme. mår inte bra av personliga skäl. hoppas ni förstår detta..


om bara tiden inte gick så fort.. sväljer gråten. måste.. kan inte.


vill du ligga med mej, om sanningen ska fram?

 



oj, glömt bort tiden

har suttit och fixat och hållt på med ett program och bilder. så har helt glömt bort tiden hehe. har tyvärr inget vettigt att skriva och kameran laddar så ingen intressant bild kan jag visa heller.. då hörs vi väl senare när jag har mer att skriva om kanske? hoppas ni har haft en bra dag i det härliga vädret, puss ♥

heh, kom hem för en halvtimme sedan..

tjena alla bloggläsare! 

kom hem för en halvtimme sedan, men gick rätt så fort ändå. kom hit på en kvart från angela. och ska alldeles strax duscha, orkar faktiskt inte lägga upp dagens outfit. eller alltså, mitt stativ har börjat falla ihop. :( så jag måste alltså, köpa mej ett nytt. vilket kommer ta tid. för jag vill ha ett bra stativ. inte bara köpa en för sakens skull?

men ska framför allt snacka med pappa först. och så ska vi kolla runt. men ska ner till stan med han på lördag, så då kan ju han och jag gå runt och kika lite.. var senast två år sen, jag var med han på "riktigt" så att säga. så det ska bli kul! 

så nu vet ni alltså att det inte kommer komma outfits på ett tag. men det får ni stå ut med, för senare när jag har ett nytt stativ så kommer det ungefär varje dag! pusspuss


funderar på någon storlek och styrka åt det hållet..

hos angela

kom precis hem in till angela, nu ska vi käka lite grann! och sedan så får vi se vad vi hittar på, det brukar ju oftast bli snack, musik osv

uppdaterar mer när jag kommer hem, vilket blir ikväll! måste även plugga ills imorgon då jag har en redovisning! och så ska jag fixa bilder till dagens outfit, ajdå.. det blir mycket! pusspuss


dagens outfit - skjorta + fläta i luggen

hade den nya skjortan idag och en fläta i luggen! vad tycks? 


brr.. va kallt det är ute

brrr... va kallt det är ute. det snöade ju till och med idag? var ju ute för en stund sedan, tog lite bilder och spelade in någon video! ni ska alldeles strax få se bilder på dagens outfit! vilket ska bli väldigt spännande att få se vad ni tycker, hittade tyvärr inte världens finaste bakrund, men jag tyckte att den dög iallafall 


ut på en liten foto-promenad

ska precis ut och fota, med angela och josefina! ska försöka ta kort på dagens outfit då också.

då hörs vi lite senare, pusspuss

nu säger jag godnatt, har ju trots allt ingen sovmorgon imorgon..

måste sova nu, för att jag ska orka upp imorgon och spela in en film och kunna vara i skolan i sex timmar! godnatt! sov så gott mina läsare, kram på er♥

svar på kommentar.

oj! det var länge sedan jag tog mej tid till att svara på en sådan här liten kommentar hahah.. men tyckte den var så gullig så jag tyckte att den fötjänade ett "svar på kommentar-inlägg"!



svar: åh, tack så himla mycket emellie! jag ska absolut försöka att lägga upp mer dagens outfit - bilder! vet inte varför det inte har blivit av riktigt. har vell inte orkat, har inte haft tid osv. sedan har det ju blivit mycket att jag drar ut på det, som "jag gör det imorgon, nej iövermorgon" osv.. men jag kan försöka lägga upp dagens outfit imorgon och nästan hela veckan! ligger nämligen efter i skolan också, så det blir ju svårt med att kunna ha tid pga det med..


men tack så himla mycket sötnos! va kul att du gillar mina kläder! kram på dej♥

movie maker

åt tacos för inte så länge sedan, alltid lika mumsigt! och nu har jag suttit och gjort en egen film i movie maker. riktigt roligt faktiskt. och nej, jag tänker inte visa er den, hahah! kanske någon gång i framtiden.


färgade linser?

såg på en blogg om att hon ville ha färgade linser hem! och tänkte precis samma sak. har alltid velat haft gröna ögon, men aldrig vågat testat eftersom att jag redan har dålig syn och vissa säger att man kan bli blind om man använder det?

och är för rädd om mina ögon så det är tveksamt. men vill antingen ha kristall blåa eller gröna. men det skulle ju vara jätte snyggt med varation i ögonfärg. tycker det är grymt snygg med grönt alltså! vad tycker ni? 


TÄVLING - VINN EN INBJUDAN TILL BLOGGSVAR

hej på er mina kära läsare! nu tänkte ha en tävling här på bloggen. jag tror det är för första gången? isåfall hoppas jag att det blir kul!

 

alltså kommer min första tävling här på bloggen handla om att vinna en inbjudan till bloggsvar.  har fått många frågor förut om jag kan dela ut bloggsvars - inbjudningar. så tyckte att det passade bra med en tävling här på bloggen, eftersom att jag ändå aldrig haft någon så skulle det kunna vara lite kul :) som sagt, vet ni nog att jag bara har tre stycken. men jag delar ut två!


det ni ska göra är att kommentera med eran blogg och erat namn och skriva "jag är med" i detta inläggets kommentarfält och sedan ska ni mejla mej till den här adressen: [email protected]! och skriva exakt varför ni tycker att just ni ska vinna en bloggsvars - inbjudan. och sedan så slumpar jag om vem som ska vinna! eller? blir det slumpning? 

 

och om ni undrar när tävlingen avslutas, så avslutas den på fredag!

 

lycka till sötnosar!

 

 


jag idag

kom precis hem! uppdaterar mer snart med ett videoinlägg.. men sålänge,  såhär ser jag ut idag:
 

goodmorning!

godmorgon! har precis fixat klart mej, sitter nu här och segar. hahah, väntar egentligen på att klockan ska bli kvart i nio! ska möta angela och josefina på vaksala torg klockan nio. har ju sovmorgon idag  börjar halv tio.

 

hoppas vi inte har några jäkla no eller so lektioner idag. då kommer jag somna mitt i lektionen ju, hahah.. fast hörrni, nu måste jag ändå springa till bussen hahah! tiden gick medans jag skrev inlägget..


vi hörs när jag kommer hem igen, då uppdaterar jag. puss


har prov imorgon...

har varit ute lite och snackat med josefina en snabbis, och så ska jag plugga nu. har ju nämligen prov imorgon och jag vill verkligen klara det. fast hatar när det känns som om man inte kan någonting för då blir jag jämt så nervös.. avskyr den känslan.

nagellacket jag köpte igår var orange-aktigt? men skulle vara aprikos? en stor besvikelse där. men orkar inte måla om igen, så får ha det här hela maj-månaden då! imorgon är det skola igen, alltså ååh!

helgen är för kort! skulle vilja att den var längre. fast jag vet ju att jag måste vara i skolan (ligger efter i lite ämnen som behöver fixas till, men ligger även före i några ämnen vilket är braa!)

jag uppdaterar vell imorgon efter skolan, puss



H3LT G4L1

vet att jag har sämre uppdate på min blogg numera. men jag har ett liv. och orkar inte uppdatera om vad jag gör hela tiden. så från och med nu kommer det komma minst två inlägg per dag. kanske inte ens det?
och grejen är, jag bloggar för min egen skull. inte för mina läsares skull (ta inte illa upp), för så är det. varför ljuga? och i sommar, framförallt. så kommer jag knappast ägna mig en blick åt datan. bara mobilen och kameran som gäller i sommar!
och om ni inte vill läsa min blogg pga av att jag kommer uppdatera mindre, så är det ert problem.
vet att jag har sämre uppdate på min blogg numera. men jag har ett liv. och orkar inte uppdatera om vad jag gör hela tiden. så från och med nu kommer det komma minst två inlägg per dag. kanske inte ens det?

och grejen är, jag bloggar för min egen skull. inte för mina läsares skull (ta inte illa upp), för så är det. varför ljuga? och i sommar, framförallt. så kommer jag knappast ägna mig en blick åt datan. bara mobilen och kameran som gäller i sommar!

och om ni inte vill läsa min blogg pga av att jag kommer uppdatera mindre, så är det ert problem.

tusen gånger starkare

vi har precis kollat på tusen gånger starkare! den var jätte bra tyckte jag  men den hade lite konstigt slut bara hahah.. nu vet jag inte vad vi ska hitta på, men det blir nog mys! hoppas ni har haft en bra valborg, säger godnatt nu!


RSS 2.0