Q/A

Men åå var har du köpt den där toppen på bilden??? :D Såå fin ju!
- Visst är den? Köpte den i london, men minns tyvärr inte vilken affär... 
 
Hur fixar du dina bilder? Dom är alltid så skarpa och fina färger :) 
- Jag redigerar dem faktiskt på picmonkey, har egentligen photoshop på min ena dator, men har inte riktigt haft ork eller tid till att komma igång med det än tyvärr.. Tackar! =)
 
Hej Janelle! Har sett flera gånger att du skrivit bonussyskon i fler inlägg, hur gamla är dom och vad heter dom?
- Hejhej! :) Det är tre stycken och dem är 5,7 och 9 :) Oliver, Ronja och Robin heter dem! Så alla tre är yngre än mig. 
 
När ska du byta header? O.O
- Hmm... När det blir fint väder haha! Så skyll på vädret ;) Har tänkt jätte länge nu att ta lite olika slagsbilder utomhus och välja vilken jag vill ha som header, men det är ju satans kallt... Vart är sommaren?

Vem liknar du mest utav dina föräldrar?
- Ja, de flesta skulle nog säga mamma direkt, eftersom att jag är så ljus. Min ögonfärg och min hårfärg har jag nog fått från henne, eller ja, vem vet, både var ju blonda förut, men pappa blev ju mörkhårig senare. Men alltså, om man tänker på helheten, är jag väl lik mamma mest, men när man tänker på detaljer i utseendet, skulle jag nog säga pappa. 

Saturday morning

Vaknade upp jätte lycklig över att få äta frukost, så tog mig upp ur sängen runt halv tio, gjorde iordning toast (med fullkornsbröd, gillar ej vitt bröd) och la i smör, ost i mängder, kalkon, oregano och örtsalt, hur JÄKLA gott som helst! Kände för att äta en liten mer lyxig och lantlig frukost. Kommer ju spendera halva sommaren och lite mer här ute i sommarstugan, mysigt värre!
 
Sitter just nu och kollar på en film, Rio heter den, en barnfilm såklart haha. Inte så förvånande att jag kollar på det liksom... Nämen såg tvåan igår och ville se ettan idag, vet inte vilken jag tycker var bäst, och eftersom att jag såg tåvan först så blir det ju annorlunda, men jag tycker nog båda var lika bra faktiskt. Himla bra låtar för att vara en barnfilm faktiskt, kollade dock på engelskt tal för det är ju de riktiga rösterna trots allt. För er som har brist på film ideér och är sugen på att se film, kolla på dem två! Riktigt bra för att vara barnfilmer, skaparna av Ice Age har gjort dem ;)

Celebration Sunday

 
Började min dag med att käka frukost tillsammans med bonussyskonen, pappa och hans flickvän. Sedan spelade jag lite spel med min bonuslillasyster och busade med pojkarna. Runt tolv tiden var det dags att städa hela övervåningen för min del, så jag satte igång och det tog mig kanske 1 och 1/2 timme? När jag väl var klar så tog jag en lång dusch, sminkade mig och bytte om. När klockan slog fyra så ringde det på dörren, då kom barnens pappa, och mormor samt deras kusiner och vi åt grillat, med tzatsiki, sallad, potatis och vitlöksbröd. Hur gott som helst, blev otroligt mätt, men fick ändå i mig tårta efter haha ;Ppp
 

Hamburger

Sista måltiden denna dag bestod av hamburgare. Brukar sällan äta "snabbmat", men egen hamburgare tycker jag är hur gott och fräscht som helst, förutom brödet möjligtvist. Men tycker det är ett supergott "unna mig" måltid på en helg med familjen. Dock så hade pappa kryddat ihjäl dem här hamburgarna, trots att de redan var det, så min hals brann, medan det bara rann tårar på min fyraåriga bonuslillebror haha! Stackarn, hur han kämpade att äta upp hela ;Ppp

Strawberries with whip cream and smarties on top

Detta mumsar jag och bästis på just nu, himla gott alltså! Tror inte jag ätit något godare, fast det säger jag ioförsig ofta när jag provar något nytt... Haha! Men det här var verkligen munorgasm, fick total matkoma efter ;Pppp
 
Glad midsommar förresten! Inte för att det är kul att halva sommaren är över, men vad gör man liksom... Firar iallafall denna dag med bästis, god mat, himmelsk efterrätt, film, massa snack och skratt! Hoppas ni som läser detta har haft en bra dag :)

Birthday Cake

Den här underbara chokladtårtan bakade jag och bästis till våran kära vän (som blev väldigt populär bland mina bonussyskon också hehe) igår för att fira hennes 17 åriga födelsedag, vi hade även jordgubbar med grädde och choklad som vi åt tillsammans med en film. Hur mysigt som helst! Sedan på kvällen gick vi ut och träffade några, skrattade och prata, umgicks helt enkelt. 
 
Är hur dålig som helst på att blogga, men kommer helt enkelt blogga när jag känner för det! Eftersom att jag inte alltid orkar ta bilder med kameran, redigera och skriva haha. Men ibland får ni läsa inlägg iallafall, bättre än inget hoppas jag. 

Goodmorning

Vaknade just och nu ska jag göra det bästa jag vet: äta frukost ♥ Sedan cyklar jag in till stan
för att fira morfar som fyller år! Ha en bra dag alla bloggläsare!

RSS 2.0