Tips på serier

Måste bara tipsa er bloggläsare om dessa två serier. Sitter alldeles hysteriskt fastbänkad när jag kollar på varje avsnitt av dessa serier. Det är helt sjukt hur bra båda serierna är. Du upplever spänning, drama, sorgsenhet, skratt och mycket mer när du kollar på de här två serierna. Ni måste bara kolla!! 
The walking dead ---> Småstadspolisen Rick Grimes blir skjuten och hamnar i koma, en dryg månad senare vaknar han upp på ett övergivet sjukhus. Hans familj är borta, hans hemstad ser ut som en krigszon och verkar ha övergivits i all hast. Men det är inte det värsta, det går omkring halvruttna människor överallt, människor som borde vara döda men som ändå lever, de är "levande döda", de är hungriga och farliga. Snart får Rick reda på att något slags virus har spridit sig, ett virus som förvandlar människor till zombier. All media har upphört att sända och civilisationen har fallit samman. Rick måste nu försöka hitta sin familj och överleva i denna fasansfulla värld där döden lurar överallt. Men kanske är inte de levande döda det värsta hotet, utan rent av de människor som fortfarande lever.
 
Under the Dome bygger på en bok av Stephen King och handlar om hur staden Chester’s Mill fångas under en stor genomskinlig kupol. Det går inte att slå hål i den, det går inte att lyfta upp den och smita ut under, det går inte att gräva sig ut under den. Staden sitter fast, och ingens hemligeter är säkra. (beskrivningen samt bilderna är tagna från google)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0