gränby centrum

kom precis innanför dörren, har ju varit på gränby centrum. jag hittade masser, men ska köpa det antingen imorgon eller senare i veckan. tänkte köpa mycket smink, men varför ska jag slösa pengar på något jag ändå inte kommer använda under hela sommaren? så då blir de lite shopping imorgon. :)

behöver framförallt jeans, shorts och sedan behöver jag någon jumpsuit + kjol och lite tröjor! och mycket mer. ååh, så frustrerande! det är ju hur mycket som helst som jag behöver just nu, och till sommaren. blir g444len. jag får väl hålla andan och slappna av, luta mej tillbaka och lugna ner mej lite i guess.

idag har det både regnat och varit sol? jag förstår inte sveriges väder. fast det var ju rätt så mysigt ändå när jag skulle hem, varm luft, sol, himmlen stack fram rätt så mycket, och lite små regn faller ner. det var rejält vackert. fast hela skoltiden så var det bara mörkblåa moln (hahah, och tänkte på det idag, molnen ser riktigt elaka ut, när det regnar och åskar)

nu ska jag ta lite flingor och mjölk och mysa lite framför tv:n. och någon dag så ska jag beställa alla O.C avsnitt, för jag har blivit som besatt till det där programmet. fast så är det alltid för mej! jämt när någon jätte bra serie eller film börjat, tex "twiglight" och "O.C", jag vart ju galen i twiglight två år efter alla andra hahah.. och sedan nu? så var det ju ett tag sedan dom spelade O.C. jag kollar ju bara på repriserna nu, som är runt tre tiden.


Kommentarer
Postat av: N A T H A L I E

Jag har nu lagt till dig med :D

2011-05-16 @ 17:35:08
URL: http://nathalienyren.blogg.se/
Postat av: SOFIAS

bra , vi lägger till varandra nu då:D?

2011-05-16 @ 17:39:56
URL: http://sofialarssons.blogg.se/
Postat av: felicia

visst :)

2011-05-16 @ 17:41:46
URL: http://feliciamasalla.blogg.se/
Postat av: SOFIAS

goood, jag har gjort det nu vilket du kan se1 säg till när du lagt till mig så kollar jag min bloglovin:)

2011-05-16 @ 17:47:16
URL: http://sofialarssons.blogg.se/
Postat av: Filippa

sv: Vad bra :D

2011-05-16 @ 17:50:18
URL: http://filippasplace.blogg.se/
Postat av: felicia

har lagt till dig nu :)

2011-05-16 @ 18:25:53
URL: http://feliciamasalla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0