Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 05 – Vad är kärlek?
Självklart behöver föremålet för sin kärlek inte vara en annan människa, det kan lika gärna vara en hund, en katt, fotboll, musik, eller någonting annat, men oftast tänker man sig kärlek med en partner. Kärlek kan vara det du lever för, det viktigaste i ditt liv. Man tror att kärleken kommer göra ens liv så mycket bättre. Man känner sig som att inget i världen kan hindra en från någonting! Är det verkligen så? Man brukar ju säga “det blir vad man gör det till”, kanske stämmer det i detta fall också. Om man inte vet vad kärlek är, varför vill man då ha det? Alla VILL ha det, så är det bara. Kanske för att det ger oss hopp, tro och lycka. Det är så man föreställer sig kärlek. Självklart är det inte alltid så eftersom det finns både olycklig och brusten kärlek. Då känns det verkligen inte som att kärleken gör livet så mycket bättre, snarare tvärtom. Man kan tycka att man går igenom den svåraste perioden i sitt liv, att förlora den man en gång älskade mer än sitt egna liv, gör mer än fruktansvärt ont. Det bränner inom en, och inget man gör kan svalka ner smärtan. Det bara svider och bränner tills det inte finns något kvar längre. Att förklara vad kärlek är, verkar omöjligt. Det finns så många förklaringar och bara man själv kan bestämma hur man tycker att man ska beskriva kärlek, det beror ju bland annat på sina egna upplevelser och erfarenheter.
Texten ovanför, läste jag på en sida. Och jag håller verkligen med. Kärlek kan vara på olika sätt. Och det är det som gör att vi vill leva. Utan kärlek skulle ingen var lycklig i livet, alla skulle vara ensamma. Livet skulle inte ha någon mening.. Ibland är kärlek svårt, att man tex inte får den man vill ha.. en kille som älskar dig för den du är och inte vill göra om dig.
Han som ser till att du vet vad han känner för dig.
Han som ringer på kvällarna och säger godnatt älskling, saknar dig.
Han som är en gentleman och ser otroligt bra ut i dina ögon.
Han som tål ett nej utan en sur min.
Han som vill visa upp dig för världen även fast du har mjukisar och någon tröja.
Han som totalt skiter i vad hans vänner säger om dig, det ända som betyder nåt är att han har dig.
Han som ringer upp dig om du blivit sur och lagt på luren.
Han som lever för dina kyssar.
Han som håller vad han lovat.
Han som kan skriva ditt namn på msn och skiter i om han förlorar 15 andra tjejer som vill ha honom.
Han som vänder sig mot sina vänner och säger; Det är hon En kille som älskar dig för den du är och inte vill göra om dig. Han som ser till att du vet vad han känner för dig.
Han som ringer på kvällarna och säger godnatt älskling, saknar dig. Han som är en gentleman och ser otroligt bra ut i dina ögon. Han som tål ett nej utan en sur min. Han som vill visa upp dig för världen även fast du har mjukisar och någon tröja Han som totalt skiter i vad hans vänner säger om dig, det ända som betyder nåt är att han har dig. Han som ringer upp dig om du blivit sur och lagt på luren. Han som lever för dina kyssar. Han som håller vad han lovat. Han som kan skriva ditt namn på msn och skiter i om han förlorar 15 andra tjejer som vill ha honom. Han som vänder sig mot sina vänner och säger; Det är hon. Han som du kan göra bort dig inför, men han älskar dig ändå. Han som kan skämma ut sig med dig. Han som du kan skratta äkta med. Han som du kan prata med allt om. Han som du kan lita på upp till 1000 %. Han som du kan vara ledsen för. Han som står vid din sida oavsett vad. Men det är inte alltid Kärlek håller, det händer att det inte funkar längre pågrund av vissa anledningar. Kärlek är svårt, ibland. Men asså.. Kärlek är nästa obeskrivligt att förklara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0