sliten och trött

vet inte hur jag ska börja inleda detta inlägg. dagen i skolan var iallafall hur bra som helst, vi slet och slet med SO:n. och sedan på bg:n fick alla en belöning! GLASS, marsmallowhs (?) och cola sås! det var hur gött som helst, jag och angela satt ju dock och gluffade vi oss. haha vi måste ha sett så roliga ut.

sedan åkte jag till pappas och min nya lägenhet (shit så fräsch och fin den var!) och sedan åkte vi till media markt (han skulle kolla på tvättmaskin osv, haha gissa vart jag hamnade? ^^ bland några tiotal systemare! provade varenda en för skojs skull, dock fick jag mej nog en favorit! canon eos 600D. så det blir den till jul

och ja, after that... så åkte vi vidare mot ikea (skulle kolla på garderob och säng) hittade en jätte fin garderob som jag vill ha som vi ska hämta imorgon.

närmare mot kvällen åkte vi till min "halv mamma", åt lite middag där och snackade, hade det allmänt trevligt. och åt lite efterrätt också (JORDGUBBAR!!!♥),efter ett tag fick jag lite presenter i efterskott av henne! som jag ska visa er imorgon.

för nu så ska jag packa ner alla mina kläder i kartonger och så får dem ett helt nytt bo! haha, sedan ska jag fotografera presenterna och hoppa i säng. skulle gentligen vilja sova nu, men det finns så mycket att göra. haha stackars slitna chey


i just wanna wanna wanna, sleep sleep sleep and say goodnight

Kommentarer
Postat av: julia

halvmamma ?! har din pappa en ny tjej igen ? :0

2011-09-17 @ 18:35:43
URL: http://juliakaarlssons.devote.se
Postat av: Soffi

SV: Tack! :D

2011-09-18 @ 11:57:41
URL: http://soffilia.blogg.se/
Postat av: ALICE

Hej! Var gärna med och tävla om ett iphoneskal i min blogg! Avslutas 25/9, kram! <3



http://anythingalice.blogg.se/2011/september/tavling-vinn-valfritt-iphoneskal.html#comment

2011-09-18 @ 16:56:46
URL: http://anythingalice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0