04 oktober 2012

Brrr. Vad kallt det börjar bli nu, och mörkt.. Kunde inte sluta skaka när jag skulle till bussen imorse. Fy alltså! Är verkligen sugen på att åka iväg till värmen och havet hela vintern.. Tyvärr så blir det inte så.. :-( Får väl trösta mig hela vintern med att sitta inne och kolla på bra filmer, haha.
 
Sitter just nu framför tvn och kollar på once upon a time med en filt virad runt mig och dricker tee. När once upon a time har slutat så tänkte jag hoppa in i duschen och sedan läsa en bok. :-) Haha, första gången eller något? ;Ppp Gillar egentligen inte att läsa för jag känner att jag alltid måste röra på mig och jag får ryck i benen om jag bara sitter still och läser.. Konstigt men så är det, men när det gäller skolan får man försöka antar jag.
 
Var även förbi ikea och jysk med mamma för att kolla på saker till mig rum. Ska ju måla mina väggar i en annan färg, har även köpt en ny spegel till mitt rum och så fattas det en byra och ett sängbord samt lite småsaker. Det kommer bli så snyggt! Och innan vi åkte så beställde vi dessa två blusar till mig;
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0