Bikinin på!

Blev precis klar med allting, var tvungen att fräsha upp mig lite grann iallafall, tog en lång dusch och det var bara för skönt ♥ Nu ska jag gå ner till poolen och simma lite, kanske solar också.. Får se hehe, tycker egentligen att det är hur tråkigt som helst och bara slöseri av semestern!
 
 

Kommentarer
Postat av: you know who baby, svettlisa ;)

Varför är det slöseri? Det är ju därför det kallas semester. Man ska göra sånt som får en att koppla av och njuta. Som sola, bada osv. Det är ju det det går ut på. Förresten, 42 grader?! Hellre vara i Sverige i så fall.. Fyfan vad varmt, nu kommer jag ihåg varför jag ville åka hem från Grekland efter 5 dagar. Är för van vid Sverige, tycker det är äckligt när det är för varmt. Och dessutom eftersom att jag svettas så lätt :( Jag svettades nyss av att vara ute med hunden (i för sig går jag skitsnabbt men ändå).. fyyyyyyyfiiiisen, okej om det var 30-35 grader men 42.. det är för mycket! hoppas det inte är så i grekland, tror det är runt 35 där.

Svar: Jag känner bara så hehe.. Vill liksom se staden och göra häftiga grejer ^^ Inte bara ligga i en solstol... man blir ju brun av att gå omkring också ^^ Men det är väl för att jag bränner mig lätt osv, det är ju enklare för dig att bara ligga o softa liksom :D Eftersom du är halvgrek o aa (:
Det är faktiskt skönt! Låter galet, men det är sjukt skönt :D Okej jäääävligt varmt på dagen och blabla.. Men det är bara att dricka mycket vatten så funkar det ^^ Närmare 4 tiden så är det lite mindre grader, då är det suverääänt! HAHAHA ja svettas också, skulle prova en tröja i en affär, och efter det.. SÅKLART fick jag skit mycket ludd i armhålorna haha.. PINSAMT ELLER VAD!!!! Saknar dig min fis ♥
janellanderson.blogg.se

2012-07-15 @ 18:07:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0