Hål i dörren

:-(!!! Det har hänt något FRUKTANSVÄRT. Jag skulle kittla Angela för hon var dryg haha (eller egentligen inte men skriver det istället för det som hände egentligen) och så var jag inte ens i närheten av henne men såg ut som om jag skulle springa emot henne och kittla henne.. Så hon sprang flera gånger in i mitt rum och skrek haha.. (Fråga inte). Jag stog nämligen kvar, sprang som sagt inte emot henne...

Lite svårt att förklara, men sen så skulle hon kasta en stol på mig (hmm?.. haha) och så stänger jag min dörr till mitt rum (flera minuter senare) Och då blev det ett gigantiskt hål i väggen! Och nu har jag paniiiiiik. Vad ska jag säga till min pappa? :-( Och hur mycket kostar en dörr!? Någon som vet!????!

Ni kanske inte tycker det här är värsta bigga dealen (men jag är en jätte perfektionist när det gäller sånt här). Det får inte vara ett endaste fel med mitt rum! PUNKT! Tänker inte spackla iför hålet.. Det kommer synas ändå och det tål jag inte.Kommentarer
Postat av: Johanna

Vill du ha fler besökare på din blogg?

Var då med i min tävling om att bli veckansblogg :)

http://johannasperspektiv.blogg.se/2012/january/29-januari-2012-veckansblogg.html#comment

2012-01-30 @ 18:24:22
URL: http://johannasperspektiv.blogg.se/
Postat av: Olivia

jag skulle få panik :O det värsta blir väl att berätta för din pappa.. men det är bäst att säga som det är så kanske han vet vad man kan göra. Han kommer ju ändå få reda på det nån gång så lika bra att berätta nu.. Vi köpte nya dörrar förra året, de kostade 1000kr styck..

2012-01-30 @ 19:38:42
URL: http://oliviastener.devote.se
Postat av: Sara

Hahahaha men wtf! Ofta man kastar en stol?!!

2012-01-30 @ 19:45:17
URL: http://sarahelenaemiliaa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sätt för en affiiisch eller en bild :) Men det bästa skulle ju vara att berätta för din pappa... jag tappade fjärrkontrollen i oboyen häromdagen... den bara slank ner... nu är den pajj :) Men säger man att det var en olcykshändelse såååååå :)

2012-01-31 @ 17:22:54
Postat av: janelle

sv: haha tack för tipset! men det var rätt så långt ner så det skulle se helt knäppt ut haha :p som tur var blev han inte sur alls! :D han ba "det är väl så tonåringar är ibland, galna ;)" haha fett skön visst? ;)

2012-01-31 @ 17:24:51
URL: http://janellanderson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0